EjendomsWatch

FB Gruppen og Sjælsø Management i samarbejde — sælger 60 lejligheder til Dades

Selskaberne FB Gruppen og Sjælsø Management har indgået et partnerskab om byggestyring og realisering af FB Gruppens projekter. Første projekt i samarbejdet er 60 lejligheder og 14 rækkehuse i Hvidovre.

Fra venstre ses teknisk direktør Peter Ebbesen og adm. direktør Flemming Joseph Jensen fra Sjælsø Management. I midten adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades med produktionsdirektør Kristian M. Petersen (th) og økonomidirektør Christian Jørgensen (længst th) fra FB Gruppen. Foto: PR

74 boliger i Snedkerhaven i Hvidovre er det første projekt i et nyt samarbejde mellem de to selskaber FB Gruppen og Sjælsø Management, skriver FB Gruppen i en pressemeddelelse.

Alle boligerne er solgt til ejendomsinvestoren Dades, der har en ejendomsportefølje på omkring 20 mia. kr.

"Det er i de konkrete projekter, man finder ud af, om samarbejdet fungerer i praksis. Og det gør det. Vi kan se, at vi i fællesskab skaber værdi både for de kommende beboere og for investorerne. FB Gruppen har en spændende pipeline, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at realisere flere af disse," udtaler Flemming Joseph Jensen, adm. direktør for Sjælsø Management i pressemeddelelsen.

Kristian M. Petersen, som er produktionsdirektør hos FB Gruppen, bakker ligeledes op om samarbejdet.

"Det er vigtigt at have professionelle samarbejdspartnere, når man arbejder i en konjunkturfølsom branche, og hvor slutproduktet skal til eksamen, når beboerne flytter ind i deres fremtidige hjem," udtaler han i meddelelsen.

Det er planen, at de 14 rækkehuse er færdige ved årsskiftet, og at de 60 lejligheder er færdige i slutningen af 2020.

FB Gruppen opruster med produktionsdirektør fra NCC

FB Gruppen leverer rekordresultat og ruster sig til usikkerhed på markedet

Roskilde Kommune vil bygge 75 boliger for at finansiere stadion

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier