EjendomsWatch

Barfoed melder fuldt hus i første del af erhvervspark

Alle 6500 kvm i første del af Barfoed Groups erhvervspark i Odense er udlejet. Udvikleren skyder gang i anden etape før tid.

På oversigten over hele bydelen Munkebjerg Park svarer de hvide bygninger til første etape, der skal sættes i gang i august 2018. | Foto: PR-illustration

For en måned siden blev byggeriet af første etape af Munkebjerg Business Park i Odense på Fyn skudt i gang. Udvikleren bag projektet er Barfoed Group, som nu har fået lejet samtlige 6500 kvm ud.

De nye lejere er PWC, Nykredit, Totalkredit, Erhvervshus Fyn, Lidl og Barfoed Groups projektafdeling, skriver Barfoed Group i en pressemeddelelse.

Munkebjerg Business Parks første del skal efter planen stå klar til indflytning 1. juni 2020, hvor de første lejere også flytter ind. Anden etape bliver på 8000 kvm. Byggestart på den del var oprindelig sat til 2021, men kan fremrykkes, da der for tiden er drøftelser med flere mulige lejere.

Munkebjerg Business Park er en del af et større byggeri på Munkebjerg Park-grunden, hvor der skal opføres en ny bydel. Grunden fylder 125.000 kvm og skal give plads til op til 900 boliger svarende til 60.000 kvm, mens der skal bygges 15.000 kvm til erhverv.

Barfoed vil bygge for 60 millioner i Middelfart

Barfoed får Nykredit og PWC som lejere i nyt bolig- og erhvervsområde på 65.000 kvm

Barfoed har første etape af nyt bykvarter i Odense klar

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier