EjendomsWatch

Ny direktør for Blackstones 360 North: Slut med at presse lejere ud af deres ejendomme

Danske lejere vil ikke længere få uopfordrede tilbud om at flytte fra deres bopæl af amerikanske Blackstone, siger nytiltrådt direktør til DR's P1.

Lars Pærregaard, direktør i 360 North, som amerikanske Blackstone for nylig overtog kontrollen med. | Foto: PR

Den amerikanske storinvestor Blackstone er i Danmark og andre lande blevet anklaget for, at kapitalforvalteren gennemfører mindre renoveringer på sine ejendomme for så skrue lejen kraftigt op.

Et fænomen der er kendt som "shake the building". Det kræver dog, at de nuværende lejerne flytter ud, hvis lejen skal kunne hæves. Danske lejere har anklaget Blackstones danske samarbejdspartner, 360 North, som varetager amerikanernes ejendomme herhjemme, for at bruge bøllemetoder for at få dem til at flytte ud, eller tilbyder dem penge for at flytte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier