EjendomsWatch

Bestseller udskyder tårn i Brande

Arkitektfirmaet bag må skære hver fjerde medarbejder fra som følge af udskydelsen af Bestseller-projektet, der blandt andet indeholder Vesteuropas højeste tårn på 320 meter.

Bestseller sætter udviklingen af Bestseller Village & Tower ned i gear. | Foto: Illustration/Dorte Mandrup.

Udviklingen af et 320 meter højt tårn i Brande med en tilhørende by, som Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen står bag, sættes ned i gear. Bestseller har brug for betænkningstid.

Det skriver Børsen.

"Projektet kører videre som hidtil, men i den kommende tid fokuserer vi primært på interne overvejelser. Det medfører helt naturligt, at der dedikeres færre eksterne ressourcer til den specifikke udvikling i denne periode," siger Anders Krogh, projektleder hos Bestseller, til avisen.

Han har ingen kommentarer til, hvorfor projektet sættes ned i fart, skriver Børsen. Han understreger dog, at man ikke er på vej til at skrotte projektet.

Udskydelsen har medført, at arkitektfirmaet Dorte Mandrup, der står bag tegningerne til projektet, har skåret hver fjerde af sine 60 ansatte, fordi der ikke er brug for deres indsats, skriver Børsen.

Ifølge de hidtidige planer skal Bestseller Village & Tower, der får placering i Brande, hvor Bestseller har hovedkvarter, stå klar i 2023 og er planlagt til at blive 645.000 kvadratmeter. Det svarer til 88 fodboldbaner, hvoraf omkring en tredjedel skal være bebygget i første omgang.

Bestseller Village & Tower vil rumme omkring 60 butikker, boliger, hotel- og konferencecenter, kontorlokaler, caféer, restauranter, uddannelsesinstitutioner, legepladser, cykelstier og en tankstation.

Det 320 meter høje tårn står til at blive Vesteuropas højeste bygning.

Bestseller-tårn får arkitekter til at efterlyse en rigsarkitekt 

Enigt udvalg godkender Bestseller-tårn på 320 meter

Borgmester: 320 meter høj Bestseller-bygning bliver et stort aktiv

Dansk milliardær vil bygge sin egen by

320 meters højhus i Brande skal suppleres med yderligere butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier