EjendomsWatch

Toplinjen halveres hos Elf Development efter rekordår i 2017

Præcis som adm. direktør Ludvig Find forudså efter rekordregnskabet i 2017, kunne 2018 ikke levere endnu en tredobling i resultatet, der i regnskabsåret falder med knap 19 pct. Direktøren siger til EjendomsWatch, at der er en naturlig forklaring på, at omsætningen falder.

Ludvig Find, adm. direktør og ejer af Elf Development. | Foto: PR.

Den danske privatejede projektudvikler Elf Development har måttet se toplinjen blive mere end halveret i 2018, efter årsregnskabet for 2017 slog alle selskabets rekorder.

Nettoomsætningen falder med godt 51 pct. til 420,7 mio. kr. i 2018, mens resultatet før skat falder med knap 19 pct. til 221,2 mio. kr., fremgår det af regnskabet, der blev offentliggjort mandag morgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier