EjendomsWatch

Barfoed vil bygge for 60 millioner i Middelfart

Udvikleren har sendt en lokalplan i høring, der skal gøre det muligt at opføre 27 nye lejligheder, som ventes at stå klar til indlfytning om tre år.

Barfoed Group vil bygge nyt i Middelfart. Foto: PR.

Økonomiudvalget i Middelfart Kommune har sendt en ny lokalplan i høring, der skal gøre det muligt at opføre 27 lejligheder ved Middelfart Midtpunkt. Planen er indsendt af det familieejede ejendomsselskab Barfoed Group, der vil bygge for 60 mio. kr.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Byggeriet skal samlet være 3000 etagemeter bestående af syv punkthuse i tre etager og ventes at stå klar til indflytning om tre år. Boligerne bliver 66, 91, 113 og 150 kvm, hvoraf de store bliver i to plan og med egen terrasse. Den ventede husleje er 700-12.500 kr. om måneden.

"Priserne er dog med et vist forbehold, da vi ikke har foretaget de endelige kalkulationer, men det er det niveau, vi forventer," siger Jørn Beier, direktør i Odense-baserede Barfoed Group, til Fyens Stiftstidende.

Boligprojektet er et af flere i Middelfarts bymidte, hvor også blandt andre Kolding-entreprenøren Michael Nissen har 8500 kvm på vej på Kulgrunden.

Kolding-entreprenør vinder boligbyggeri til trecifret millionbeløb

Barfoed får Nykredit og PWC som lejere i nyt bolig- og erhvervsområde på 65.000 kvm

Barfoed Group køber bøfhus-hovedsæde for tocifret millionbeløb

Barfoed har første etape af nyt bykvarter i Odense klar

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier