EjendomsWatch

Carlsberg Byen klar med 11.700 kvm yderligere bolig og erhverv

54 nye lejligheder er på vej i bykvarteret Carlsberg Byen i København, efter udviklingsselskabet bag den nye bydel og et team af entreprenører og arkitekter har underskrevet kontrakt.

Foto: PR-visualisering: Cadwalk

Et team bestående af HHM som entreprenør, Zeso Arkitekter, Opland Landskabsarkitekter og ingeniørkoncernen Niras skal omdanne Brygmester Hus i Carlsberg Byen til bolig og erhverv.

Det skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

Byggeriet har en samlet størrelse på 11.700 kvm, der i 2021 skal blive til 1500 kvm erhverv og 54 lejligheder i forskellige størrelser.

"Med lejligheder indrettet med fokus på mange værelser vil Brygmester Hus især appellere til børnefamilier, som ligeledes vil kunne glæde sig over roen i den nærliggende J.C. Jacobsens Have," skriver Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i meddelelsen.

Brygmester Hus ligger mellem fredede bygninger i den vestlige del af Carlsberg Byen, og med rødbrune teglsten og detaljer i stueetagen har arkitekterne bag det nye byggeri ladet Carlsbergs byggestil gå igen.

Ny bydel i København

Carlsberg Byen er et nyt bykvarter, der frem mod 2024 skal forandre Carlsbergs gamle bryggerigrund til et nyt københavnerkvarter med 3100 boliger, erhverv, butikker og uddannelsessteder.

Bag udviklingen i området står udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der er et selvstændigt selskab ejet af Carlsberg, PFA, Topdanmark og Pensam.

Carlsberg havde indtil 2008 sin ølproduktion på grunden mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby i København.

Carlsberg Byen lander domicil til 1100 ansatte

Carlsberg Byen overgår sine egne forventninger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier