EjendomsWatch

Carlsberg Byen klar med 11.700 kvm yderligere bolig og erhverv

54 nye lejligheder er på vej i bykvarteret Carlsberg Byen i København, efter udviklingsselskabet bag den nye bydel og et team af entreprenører og arkitekter har underskrevet kontrakt.

Foto: PR-visualisering: Cadwalk

Et team bestående af HHM som entreprenør, Zeso Arkitekter, Opland Landskabsarkitekter og ingeniørkoncernen Niras skal omdanne Brygmester Hus i Carlsberg Byen til bolig og erhverv.

Det skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

Byggeriet har en samlet størrelse på 11.700 kvm, der i 2021 skal blive til 1500 kvm erhverv og 54 lejligheder i forskellige størrelser.

"Med lejligheder indrettet med fokus på mange værelser vil Brygmester Hus især appellere til børnefamilier, som ligeledes vil kunne glæde sig over roen i den nærliggende J.C. Jacobsens Have," skriver Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i meddelelsen.

Brygmester Hus ligger mellem fredede bygninger i den vestlige del af Carlsberg Byen, og med rødbrune teglsten og detaljer i stueetagen har arkitekterne bag det nye byggeri ladet Carlsbergs byggestil gå igen.

Ny bydel i København

Carlsberg Byen er et nyt bykvarter, der frem mod 2024 skal forandre Carlsbergs gamle bryggerigrund til et nyt københavnerkvarter med 3100 boliger, erhverv, butikker og uddannelsessteder.

Bag udviklingen i området står udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der er et selvstændigt selskab ejet af Carlsberg, PFA, Topdanmark og Pensam.

Carlsberg havde indtil 2008 sin ølproduktion på grunden mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby i København.

Carlsberg Byen lander domicil til 1100 ansatte

Carlsberg Byen overgår sine egne forventninger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier