EjendomsWatch

Stigende indkøb på nettet ændrer kravene til logistikejendomme

Når indkøb bliver klaret bag en skræm, ændrer kravene til logistikejendommene sig. 'Last mile distribution' betyder, at logistik fremover i højere grad foregår tæt på forbrugerne. Det har ført til lav tomgang på industri- og logistiklokaler, mærker Colliers. Især placeringer tæt på bymidter er efterspurgt. FDIH-direktør genkender tendensen.

Øget nethandel betyder ifølge Colliers blandt andet, at efterspørgslen på logistikejendomme i byerne stiger. | Foto: Ritzau Scanpix/Ivan Riordan Boll

Danskernes shoppingglæde på nettet betyder, at logistikejendomme bliver mødt med nye krav til både placering og funktion. Særligt pladserne inde i byerne er populære, skriver Colliers i en pressemeddelelse.

Flere og flere danskere vælger hvert år at shoppe online, og 2018 slog endnu engang rekord for onlinehandel. 197 millioner gange trykkede danske forbrugere 'køb og betal' på en webshop, viser en undersøgelse, som Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) har foretaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier