EjendomsWatch

Tysk kæde vil rive tre ejendomme ned og bygge hotel i Odense

Hotellet skal efter planen være 4520 kvm med 154 værelser og en morgenmadsrestaurant.

Tyske B & B Hotels vil bygge hotel i Odense. | Foto: PR.

Den tyske lavprishotelkæde B & B Hotels vil nedrive tre ejendomme i centrum af Odense tæt ved Odense Teater og erstatte dem med et hotel med 154 værelser.

Det skriver Fyns Amts Avis mandag.

B & B Hotels kiggede allerede i starten af 2018 på mulighederne for at etablere hotel i Odense. Dengang kiggede kæden på Danhostel Odense City på Østre Stationsvej, der var til salg. Stedet var dog for småt til hotelkæden, som valgte ikke at købe.

Avisen har kontaktet tidligere erhvervsmægler hos Colliers Frans Barkler, der i dag er udvikler i B & B Hotels, for en kommentar, men han oplyser, at han ikke har noget at tilføje på nuværende tidspunkt.

Af hotelplanerne, der tirsdag præsenteres for politikerne i By- og Kulturudvalget, fremgår det, at planen er at opføre 154 værelser og en morgenmadsrestaurant med et samlet areal på 4520 kvm. Bebyggelsen ønskes opført i 3,5-4,5 etager.

Hvis hotelplanerne bliver godkendt, vil det medføre nedrivning af tre ejendomme fra slutningen af 1800-tallet, skriver Fyns Amts Avis.

Milling Hotels køber Hotel Ritz i Aarhus

Milling Hotels køber to hoteller i Odense og vil have mere

Odenses borgmester vil tættere på ejendomsinvestorerne

Tysk hotelgigant vil fordoble i Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier