EjendomsWatch

JFP vinder projekt med ældreboliger i Nordsjælland

JFP skal være totalentreprenør på nyt friplejehjem i Rudersdal Kommune. NREP er investor på projektet.

Det nye friplejehjem. Foto: PR-visualisering: JFP

Entreprenørvirksomheden JFP, der har hjemsted i Herning, vinder opgaven om at bygge friplejehjemmet Skovly Vænge i Rudersdal Kommune med 72 plejehjemspladser. Der er i alt tale om ca. 5720 kvm samt en kælder på 735 kvm.

Udover JFP er NREP og Altiden en del af projektet.

"Vi har valgt en samarbejdsmodel på projektet, som indebærer, at projektet færdigudvikles i et tæt trepartssamarbejde mellem NREP, Altiden, som skal drive friplejehjemmet og JFP som totalentreprenør. Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100 pct. til JFP," udtaler Klaus Ahm, investeringsdirektør i NREP, i en pressemeddelelse.

Jesper Friis Poulsen, adm. direktør for JFP, ser frem til at komme i gang med projektet.

"Vi har stor erfaring inden for sundhedssektoren og vil kunne byde ind med relevant faglig viden. Samtidig er økonomistyring og udvikling af alternative løsninger til projekterne nogle af vores spidskompetencer," udtaler han i pressemeddelelsen.

JFP har blandt andet tidligere arbejdet på projekter som DNV Gødstrup i Herning, 125 plejeboliger på Frederiksberg, 72 plejeboliger i Gilleleje, 84 plejeboliger i Holbæk og over 250 plejeboliger i Aarhus, oplyser JFP.

JFP skal opføre 125 almene plejeboliger på Frederiksberg

Pensionsselskaber skyder millioner i nye boformer til aktive seniorer

Tidligere asylcenter og plejehjem ryger til salg i Randers

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier