EjendomsWatch

Tre entreprenører dyster om millionopgave i Aarhus

Tre entreprenører er blevet prækvalificeret af Bygningsstyrelsen til at modernisere den tidligere Amtsgård i Aarhus.

Den tidligere Amtsgård i Aarhus skal moderniseres, så Skatteforvaltningen kan flytte ind. | Foto: Bygningsstyrelsen.

Bygningsstyrelsen har prækvalificeret entreprenørerne Enemærke & Petersen, Hoffmann og NCC Danmark til at afgive tilbud om at modernisere Skatteforvaltningens kommende lejemål i den tidligere Amtsgård i Aarhus. Det skriver Bygningsstyrelsen i en pressemeddelelse.

"Bygningsstyrelsen udbyder projektet som en totalentreprise for at inddrage entreprenørens viden og løsninger og for at nedbringe antal grænseflader eksempelvis i forhold til logistik og bygbarhed og dermed minimere projektets samlede risici," siger Nana Ejlers, kontorchef i Bygningsstyrelsen, i meddelelsen.

Byggeprojektet omfatter fem bygningsblokke på omkring 11.500 kvm af den tidligere Amtsgård i Aarhus, som bliver Skatteforvaltningens fremtidige kontorer, fremgår det.

Bygningsstyrelsen har modtaget ni ansøgninger om prækvalificering og forventer at indgå kontrakt med totalentreprenøren i sommeren 2019.

Statsforvaltningen finder placering til ny enhed i Odense

Statslig udflytning efterlader 62.000 kvm tomme kontorer

Staten søger leverandør af ejendomsservice for 2 mia. kr.

Styrelse finder millionbeløb ved at flytte hovedsæde 

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier