EjendomsWatch

Planer om 850 yderligere boliger ved Helsingør

Erhvervsområde i Espergærde skal rumme boliger, lyder det i lokalplanforslag. Fynske og københavnske projektudviklere står bag konkret projekt.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup.

På et over 300.000 kvm erhvervsareal i Espergærde skal der kunne opføres 850 boliger i op til syv etager, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Helsingør Byråd skal første diskutere projekterne, der føjer sig til flere andre byggeprojekter, som private gerne vil i gang med i kommunen.

Projekterne er fordelt på fire grunde, som er kendt for at have huset fabrikker til Coloplast, Sandvik og Codan Steriflex, mens undertøjsvirksomheden Triumph har haft lager- og administrationsbygninger.

Lokalplanforslaget, som den kommunale forvaltning anbefaler, at udvalget godkender, betyder, at det bliver muligt at bygge punkthuse med boliger i op til syv etagers højde.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis står ejendomsudvikleren Christian Fischer fra Frederiksberg, ejendomsselskabet Cervo Gruppen fra Odense og firmaet UTF Holding, Hellerup, bag konkrete projekter på arealerne.

Nordsjællandsk konkursbyggeri finder ny ejer efter tre måneders søgen

Freja Ejendomme sælger hospitalsgrund i Helsingør

Freja vil bygge yderligere 466 boliger i Helsingør

Lokalplan for 400 boliger nær Helsingør klar til godkendelse 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier