Ejendomsudvikler opfører 140 boliger i Hedehusene

Aalborgensiske Calum køber 11.000 kvm i Hedehusene og vil bygge 140 familievenlige boliger.
Foto: Illustration/Calum.
Foto: Illustration/Calum.

Ejendomsudvikleren Calum har investeret et trecifret millionbeløb i to byggefelter på i alt 11.000 kvm i området Nærheden ved Hedehusene. Det oplyser det aalborgensiske firma i en pressemeddelelse.

Der skal bygges 140 boliger målrettet unge familier med små børn, singler og midaldrende par og kommer til at blive mellem 65 og 105 kvm, fremgår det.

"Boligerne bliver et spændende alternativ til de ofte meget højt prissatte boliger i København og Roskilde, ingen tvivl om det. Omdrejningspunktet i arkitekturen i Nærheden bliver høj kvalitet i valg af materialer samt masser af lys i form af store vinduer og eventuel adgang til altaner," siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør i Calum, i meddelelsen.

Fra de nye boliger, der kommer til at ligge 100 meter fra Hedehusene station, kan man komme til Roskilde og København på henholdsvis 10 og 20 minutter, fremgår det.

Calum er i gang med at finde de arkitekter, der skal designe byggeriet. Første spadestik tages i begyndelsen af 2020, og boligerne forventes at stå klar godt to år senere.

Amerikansk frasalg luner hos 2E Group i Aalborg – nyt projekt er tæt på solgt

Svenskere investerer i 184 familieboliger i ny bydel på Sjælland

2E Group smider 100 boliger oven i puljen i ny bydel 

Calums bundlinje har vokseværk 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også