EjendomsWatch

Goldschmidt skyder projekt til 4 mia. kr. i gang

Ny bydel i Hillerød med 1300 boliger og kunstigt anlagt sø begynder nu at skyde op. De første 429 boliger, fordelt på rækkehuse og lejligheder, har byggestart i næste måned og vil stå klar i 2020 og 2021. Jeg opfører til evigt eje, siger bygherre Mikael Goldschmidt.

Foto: PR-visualisering: Mangor & Nagel

Ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt, der råder over en lang række kontorejendomme i centrum af København, igangsætter nu sit hidtil største projekt inden for boliger: Bydelen Frederiksbro i Hillerød, der fuldt udbygget løber op over 4 mia. kr., som Goldschmidt bygger for egen regning og risiiko.

I bydelen skal 1300 boliger skyde op over de kommende år, og de første 429 af dem igangsættes i næste måned, hvilket ifølge Goldschmidt sker "med meget stor glæde."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier