EjendomsWatch

Fejl i tegninger udsætter byggeprojekt

Et byggeprojekt i Nordsjælland bliver udsat, efter der er fundet uoverensstemmelser mellem bygherrens tegninger, og hvad kommunen har godkendt.

Kortbilaget stemte ikke overens med det antal boliger, som poltikerne havde sagt ja til. | Foto: Illustration: Helsingør Kommune.

Fejl i bygherrens tegninger blev årsag til, at et projekt i Skibstrup nord for Helsingør ikke kunne få grønt lys fra Helsingør Byråd, skriver Helsingør Dagblad.

Det var ellers meningen, at det bare var de sidste formaliteter, der skulle klares, sammen med en beslutning om en vejudvidelse. Men kort tid før mødet tirsdag aften viste det sig, at der var flere boliger på tegningerne, end de 128, som kommunen havde sagt ja til, fremgår det.

"Vi blev gjort bekendt med, at der er en uoverenstemmelse mellem selve redegørelsen om byggeriet og kortbilaget i forhold til det antal boliger, der skal være derude. Der er indtegnet 136 boliger, hvor der må være 128," forklarer udvalgsformand Christian Holm Donatzky (R) til avisen.

Det var bygherren selv, som indrømmede, at kortbilaget ikke stemte overens med det antal boliger, som kommunen havde sagt ja til i et lokalplansforslag. Uoverensstemmelsen er utilfredsstillende og burde være blevet undersøgt for længst, siger Christian Holm Donatzky til Helsingør Dagblad.

Lokalplan for 400 boliger nær Helsingør klar til godkendelse

Blandet boligbyggeri er på vej i Helsingør 

200-300 boliger er på vej ved tidligere hospital i Helsingør

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier