EjendomsWatch

Lokalplan for 400 boliger nær Helsingør klar til godkendelse

En lokalplan for byggeriet af 400 boliger i et landområde syd for Helsingør er klar til godkendelse. Planen skal behandles på By-, Plan- og Miljøudvalgets første møde efter sommeferien.

Sådan skal boligerne syd for Helsingør se ud. Foto: PR-visualisering: Kant Arkitekter

Et af de største boligprojekter i Helsingør Kommune skal behandles i næste uge på By-, Plan- og Miljøudvalgets første møde efter sommerferien. Udvalgets medlemmer skal tage stilling til, om lokalplan og kommuneplantillæg for byggeriet af 400 nye boliger kan godkendes og sendes videre i offentlig høring, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Projektet, der er udarbejdet af Kant Arkitekter og Bogl Landskabsarkitekter, skal i første etape bestå af 191 boliger, som hovedsageligt vil være rækkehuse og en andel dobbelthuse, enkelthuse og etageboliger. Lokalplanen giver mulighed for byggeri i op til tre etager med udnyttet tagetage, fremgår det.

Den efterfølgende etape kræver en supplerende lokalplan.

Byggeriet hænger godt sammen med kommunens plan om at tiltrække flere familier, men det har alligevel været nødvendigt at foretage en miljøvurdering, fordi byggeriet skal ligge på et område omgivet af skov og moser, levende hegn og gamle diger.

Projektselskabet Kelleris, der er bygherre på projektet sikrer, at der bliver bygget en rundkørsel og en stiforbindelse til området. Jesper Favre-Bulle Malling Petersen er direktør i Projektselskabet Kelleris og kontrollerer selskabet sammen med Thomas Favre-Bulle Malling.

Kant Arkitekter vinder rammeaftale til værdi af op til 200 mio. kr.

Kommune og entreprenør i strid om nordsjællandsk stadionbyggeri

400 nye boliger nær Helsingør i støbeskeen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier