EjendomsWatch

Kommune venter 100 mio. kr. i kassen fra stadiongrund

Helsingør Kommune melder om stor interesse fra investorer, som gerne vil bygge på grund, der bliver ledig, når nyt stadion i byen står klar.

En indtægt på mindst 100 mio. kr. er i kikkerten hos Helsingør Kommune, skiver Helsingør Dagblad.

Det er salget af et nuværende 110.000 kvm stadionområde på Nordre Strandvej i byen, som skal skaffe beløbet. Området, der også bærer navnet Sommariva, bliver ledigt, når det kommende, nye Helsingør Stadion står klar på Gl. Hellebækvej, fremgår det.

"Flere interesserede investorer har kontaktet kommunen for at høre på det område. Det er tydeligt, at investorerne, både private og pensionskasser, synes, at det er et spændende sted at bygge, så for mig at se er det bare at komme ud over stepperne," siger borgmester Benedikte Kiær (K) til avisen.

Formanden for kommunens by-, plan- og miljøudvalg, Christian Holm Donatzky (R), er ifølge avisen helt enig i, at grunden bliver nem at sælge og mener endda, at 100 mio. kr. er lavt sat.

Nordsjællandsk milliardprojekt får grønt lys

To pensionskasser bygger 156 strandboliger i Helsingør

Sjællandsk ejendomsinvestor knopskyder til Helsingør

Cityejendom i Helsingør skifter hænder for 35 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier