EjendomsWatch

Kommune venter 100 mio. kr. i kassen fra stadiongrund

Helsingør Kommune melder om stor interesse fra investorer, som gerne vil bygge på grund, der bliver ledig, når nyt stadion i byen står klar.

En indtægt på mindst 100 mio. kr. er i kikkerten hos Helsingør Kommune, skiver Helsingør Dagblad.

Det er salget af et nuværende 110.000 kvm stadionområde på Nordre Strandvej i byen, som skal skaffe beløbet. Området, der også bærer navnet Sommariva, bliver ledigt, når det kommende, nye Helsingør Stadion står klar på Gl. Hellebækvej, fremgår det.

"Flere interesserede investorer har kontaktet kommunen for at høre på det område. Det er tydeligt, at investorerne, både private og pensionskasser, synes, at det er et spændende sted at bygge, så for mig at se er det bare at komme ud over stepperne," siger borgmester Benedikte Kiær (K) til avisen.

Formanden for kommunens by-, plan- og miljøudvalg, Christian Holm Donatzky (R), er ifølge avisen helt enig i, at grunden bliver nem at sælge og mener endda, at 100 mio. kr. er lavt sat.

Nordsjællandsk milliardprojekt får grønt lys

To pensionskasser bygger 156 strandboliger i Helsingør

Sjællandsk ejendomsinvestor knopskyder til Helsingør

Cityejendom i Helsingør skifter hænder for 35 mio. kr.

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier