EjendomsWatch

Kommune venter 100 mio. kr. i kassen fra stadiongrund

Helsingør Kommune melder om stor interesse fra investorer, som gerne vil bygge på grund, der bliver ledig, når nyt stadion i byen står klar.

En indtægt på mindst 100 mio. kr. er i kikkerten hos Helsingør Kommune, skiver Helsingør Dagblad.

Det er salget af et nuværende 110.000 kvm stadionområde på Nordre Strandvej i byen, som skal skaffe beløbet. Området, der også bærer navnet Sommariva, bliver ledigt, når det kommende, nye Helsingør Stadion står klar på Gl. Hellebækvej, fremgår det.

"Flere interesserede investorer har kontaktet kommunen for at høre på det område. Det er tydeligt, at investorerne, både private og pensionskasser, synes, at det er et spændende sted at bygge, så for mig at se er det bare at komme ud over stepperne," siger borgmester Benedikte Kiær (K) til avisen.

Formanden for kommunens by-, plan- og miljøudvalg, Christian Holm Donatzky (R), er ifølge avisen helt enig i, at grunden bliver nem at sælge og mener endda, at 100 mio. kr. er lavt sat.

Nordsjællandsk milliardprojekt får grønt lys

To pensionskasser bygger 156 strandboliger i Helsingør

Sjællandsk ejendomsinvestor knopskyder til Helsingør

Cityejendom i Helsingør skifter hænder for 35 mio. kr.

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier