EjendomsWatch

Vestjysk butikscenter opgraderes og udvides

Nørreport Centret i Holstebro, der ejes af Dades, får nu den længe ventede opgradering, som også omfatter vokseværk for H&M-butik.

Foto: PR-illustration

Ejendomsselskabet Dades igangsætter nu en forvandling af Nørreport Centret i Holstebro, hvor torvearealer, indgangspartier og centergademiljøet fornys, oplyser Dades via administratoren Newsec Datea.

Samtidig er der indgået en aftale med tøjkæden H&M om at udvide en eksisterende butik med 700 kvm, så det fremtidige areal bliver næsten 2000 kvm, fremgår det.

"Vores ambition er, at Nørreport Centret fortsat er det førende center i markedsområdet. Med denne opgradering får borgerne i Holstebro et topmoderne indkøbscenter, der samtidig er et hyggeligt og behageligt sted at være," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Dades har danske ejendomme for godt 20 mia. kr. fordelt på erhvervsejendomme, butikscentre og boligejendomme. Til porteføljen af butikscentre er Dades ved at undersøge muligheder for at få en medejer ombord.

Samme øvelse foretog pensionsselskabet Danica sidste år, da ATP blev medejer af centerporteføjlen.

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

Frimurerloge spænder ben for butikscenter til over en halv milliard

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier