EjendomsWatch

Vestjysk butikscenter opgraderes og udvides

Nørreport Centret i Holstebro, der ejes af Dades, får nu den længe ventede opgradering, som også omfatter vokseværk for H&M-butik.

Foto: PR-illustration

Ejendomsselskabet Dades igangsætter nu en forvandling af Nørreport Centret i Holstebro, hvor torvearealer, indgangspartier og centergademiljøet fornys, oplyser Dades via administratoren Newsec Datea.

Samtidig er der indgået en aftale med tøjkæden H&M om at udvide en eksisterende butik med 700 kvm, så det fremtidige areal bliver næsten 2000 kvm, fremgår det.

"Vores ambition er, at Nørreport Centret fortsat er det førende center i markedsområdet. Med denne opgradering får borgerne i Holstebro et topmoderne indkøbscenter, der samtidig er et hyggeligt og behageligt sted at være," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Dades har danske ejendomme for godt 20 mia. kr. fordelt på erhvervsejendomme, butikscentre og boligejendomme. Til porteføljen af butikscentre er Dades ved at undersøge muligheder for at få en medejer ombord.

Samme øvelse foretog pensionsselskabet Danica sidste år, da ATP blev medejer af centerporteføjlen.

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

Frimurerloge spænder ben for butikscenter til over en halv milliard

Forsiden lige nu

Ejendomsudvikleren Jens Schaumann: Man skal være stærk i troen

Når man køber retten til en byggegrund med finanskrisen blæsende om ørene og uden en lokalplan, så skal man have en vis mængde ’Clint Eastwood’ i maven. Det havde og har ejendomsudvikleren Jens Schaumann, og det betaler sig, viser nyt regnskab. Salget af lejligheder på ø-projektet Engholmene stryger af sted, siger han.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Dades på milliardopkøb i Aarhus, en politianmeldelse mod ejendomsudvikleren NPV og Jyske Bank i salgshumør, var nogle af nyhederne i den forløbne uge, hvor abonnenter på EjendomsWatch kunne læse journalistiske interviews med hovedpersonerne. Også Lars Thylander, ledelsen i Gefion Group og en ny minister trak overskrifter i ugens løb.

Konkursbo finder køber til TV-byens gamle studier

En privat investor har købt en del af DR's gamle hovedsæde i Søborg, som bl.a. har været anvendt til film- og tv-studier. Der er tale om et konkursbo med bygninger på 33.655 kvm til en offentlig værdi på 250 mio. kr. Bygningen har været drevet forkert, siger rådgiver til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Lejerbo-udbryder indgår partnerskab med Domea.dk

Lejerbo Kolding, der følger i hælene på søsterorganisationen i København og forlader Lejerbo-organisationen, skal fra nytår stå på egne ben med egen administration. Men Domea.dk bistår alligevel på en del af det administrative. Formand har sommerfugle i maven.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier