EjendomsWatch

Bricks henter bedste resultat nogensinde

Milliardær høster nu frugterne af at redde projektudvikleren under finanskrisen. Sammen med den positive udvikling giver det mulighed for at lave større projekter, lyder det fra medejer.

Peter Bohnsen, medejer af Bricks. Foto: PR

I 2009 under finanskrisen skød Peter Bohnsen kapital ind i i den nødlidende projektudvikler Bricks mod at få 51 pct. af selskabet gennem holdingselskaber ejet ham selv og sine fire døtre. Den investering nyder han nu godt af, efter ejendomsmarkedet har bevæget sig en mere positiv retning.

Det skriver Børsen.

I 2017 tjente Bricks 89 mio. kr. før skat mod blot 3 mio. kr. året før, viser årsregnskabet. Det er udviklerens bedste resultat nogensinde, og kombineret med Peter Bohnsens medejerskab giver det mod til at kaste sig over større opgaver.

"Før var der lidt lavere til loftet. Nu har vi mulighed for at lave meget markante projekter, og det ville altså ikke være muligt uden den ejerstruktur," siger Martin Busk, som ejer de resterende 49 pct. sammen med medstifteren Philip Foss, til Børsen.

Salget af første etape af lejlighedsbyggeriet Frederiks Plads i det centrale Aarhus skæpper særligt godt i kassen. Bricks er nu i gang med et 25 etagers boligbyggeri på grunden.

Milliardær og hans fire døtre øger formuen

Aarhus-boliger får ny ejer i handel til over 300 mio. kr.

IT-rigmand polstrer portefølje med Aarhus-ejendomme

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier