EjendomsWatch

Gefion Group henter ny direktør i Carlsberg Byen

Carsten Lygum bliver 1. juni en del af topledelsen i den hurtigtvoksende projektudvikler med børsnoteringsplaner.

Foto: PR

Carlsberg Byen mister sin projektudviklingsdirektør Carsten Lygum, der 1. juni skifter til Gefion Group, hvor han skal være driftsdirektør (COO), oplyser Gefion Group.

"Vi styrker ledelsen af Gefion Group med Carsten Lygum, som med sine erfarne kompetencer inden for projektudvikling og ledelse skal være med til at videreudvikle Gefion Groups organisation og strukturer. Vi er rigtig glade for og stolte over at kunne tiltrække en kompetence som Carsten som vores nye COO," siger Thomas Færch, adm. direktør i Gefion Group, i meddelelsen.

Carsten Lygum får ansvar for i alt 17 udviklingsprojekter til boliger og erhverv med en projektværdi på ca. 6 mia. kr., fremgår det.

Ansættelsen indebærer et farvel til Jørgen Junker, der for tre år siden blev hentet til Gefion med en fortid hos Sjælsø Management. Der er ifølge meddelsen tale om, at han "planmæssigt stopper for at føre en lidt mere afslappet tilværelse".

Gefion-direktør: Børsnotering åbner for bedre finansieringsmuligheder

Pas på Gefion – hun er ny i trafikken

Gefion sender ejendomsobligationer på børsen

Gefion-duos vilde vækst: Erhvervsobligationer har været fy siden Keops – men de virker

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier