EjendomsWatch

Gefion Group henter ny direktør i Carlsberg Byen

Carsten Lygum bliver 1. juni en del af topledelsen i den hurtigtvoksende projektudvikler med børsnoteringsplaner.

Foto: PR

Carlsberg Byen mister sin projektudviklingsdirektør Carsten Lygum, der 1. juni skifter til Gefion Group, hvor han skal være driftsdirektør (COO), oplyser Gefion Group.

"Vi styrker ledelsen af Gefion Group med Carsten Lygum, som med sine erfarne kompetencer inden for projektudvikling og ledelse skal være med til at videreudvikle Gefion Groups organisation og strukturer. Vi er rigtig glade for og stolte over at kunne tiltrække en kompetence som Carsten som vores nye COO," siger Thomas Færch, adm. direktør i Gefion Group, i meddelelsen.

Carsten Lygum får ansvar for i alt 17 udviklingsprojekter til boliger og erhverv med en projektværdi på ca. 6 mia. kr., fremgår det.

Ansættelsen indebærer et farvel til Jørgen Junker, der for tre år siden blev hentet til Gefion med en fortid hos Sjælsø Management. Der er ifølge meddelsen tale om, at han "planmæssigt stopper for at føre en lidt mere afslappet tilværelse".

Gefion-direktør: Børsnotering åbner for bedre finansieringsmuligheder

Pas på Gefion – hun er ny i trafikken

Gefion sender ejendomsobligationer på børsen

Gefion-duos vilde vækst: Erhvervsobligationer har været fy siden Keops – men de virker

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier