EjendomsWatch

By & Havn-formand vil have en Kramer-klon

Bestyrelsesformanden for udviklingsselskabet tegner en profil af en ny topchef, som har samme kvalifikationer som den afgående. Jeg har ikke tænkt mig at sidde på hænderne, siger Carsten Koch til EjendomsWatch. Han fratræder selv næste år.

Foto: Jyllands-Posten/Jes Larsen

Kontinuitet er nøgleordet, når Carsten Koch, bestyrelsesformand for By & Havn, skal finde afløseren til Jens Kramer Mikkelsen, der som annonceret tirsdag stopper som adm. direktør med udgangen af juli stopper som adm. direktør i udviklingsselskabet.

Mens Koch remser succeskriterierne for den oplagte kandidat op, bliver hvert punkt fulgt op med at pointere, hvordan den afgående topchef også har den kompetence.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier