EjendomsWatch

Hotel skal rives ned og give plads til butikker

Dansk Supermarked vil tæt på Bilka i Slagelse opføre butikker ud mod motorvejen, hvor der i dag står et hotel, som ikke er nogen god forretning for detalhandelskoncernen.

Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten

Nye butikker på et areal på 7200 kvm ud mod Vestmotorvejen ved Slagelse er på tegnebrættet hos Dansk Supermarked, der vil nedrive sit eksisterende hotel, Hotel Frederik den 2., på stedet.

"Vi har i Dansk Supermarked ikke haft succes med at drive hotel. Derfor har man fundet frem til, at arealet kan anvendes på en bedre og mere rentabel måde ved at lave nogle butikker, som skal kunne ses fra motorvejen," siger projektleder Jesper Larsen fra Dansk Supermarked til Nordvestnyt.

Foreløbig skal sagen dog forbi kommunen, der skal godkende ny lokalplan og kommuneplantillæg.

Nyt byggeri tænkes opført i én etage med fladt tag og en facadehøjde på seks-syv meter i materialer af beton, glas og perforerede stålplader, fremgår det.

Nyt indkøbscenter er på vej i Sønderborg

Butikscentre går i krig med nethandlen

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier