EjendomsWatch

Hotel skal rives ned og give plads til butikker

Dansk Supermarked vil tæt på Bilka i Slagelse opføre butikker ud mod motorvejen, hvor der i dag står et hotel, som ikke er nogen god forretning for detalhandelskoncernen.

Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten

Nye butikker på et areal på 7200 kvm ud mod Vestmotorvejen ved Slagelse er på tegnebrættet hos Dansk Supermarked, der vil nedrive sit eksisterende hotel, Hotel Frederik den 2., på stedet.

"Vi har i Dansk Supermarked ikke haft succes med at drive hotel. Derfor har man fundet frem til, at arealet kan anvendes på en bedre og mere rentabel måde ved at lave nogle butikker, som skal kunne ses fra motorvejen," siger projektleder Jesper Larsen fra Dansk Supermarked til Nordvestnyt.

Foreløbig skal sagen dog forbi kommunen, der skal godkende ny lokalplan og kommuneplantillæg.

Nyt byggeri tænkes opført i én etage med fladt tag og en facadehøjde på seks-syv meter i materialer af beton, glas og perforerede stålplader, fremgår det.

Nyt indkøbscenter er på vej i Sønderborg

Butikscentre går i krig med nethandlen

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier