EjendomsWatch

Rådgiver opfordrer til mere blandet byggeri

Projektudviklere skal ikke være så tilbageholdende med projekter, hvor der indgår almene boliger med loft over byggesummen. For der er også fordele forbundet med blandet byggeri, lyder fra Kuben Management.

Grønttorvet i Valby er blandt de steder, hvor private projektudviklere og almene boligorganisationer går hånd i hånd i byudviklingen. | Foto: PR-illustration

Pak jeres tilbageholdenhed sammen, og åbn i stedet armene til et samarbejde med den almene boligsektor.

Sådan lyder opfordringen fra bygherrerådgiveren Kuben Management i en klumme, som EjendomsWatch bringer mandag.

"Indtænkes alment byggeri allerede fra starten som en integreret del af det samlede projekt, er øvelsen således ikke så uoverskuelig, som man måske umiddelbart kunne få indtryk af, og springet ikke så svært at tage," lyder det i klummen, som Bettina Julian Gravers, advokat og chefrådgiver hos Kuben Management, er forfatter til.

Hele klummen kan læses her.

På Grønttorvet er der plads til en dårlig businesscase

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

PKA køber boliger for 2,5 mia. kr. af FB Gruppen 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier