EjendomsWatch

Østre Landsret flytter til Nordhavn

Den ny Østre Landsret kommer til at ligge på Trælastholmen i Københavns Nordhavn, der også kommer til at rumme et Comwell Hotel.

Den ny Østre Landsret, der på kortet er markeret med rødt, kommer til at ligge på Trælastholmen i Københavns Nordhavn. | Foto: By & Havn

Den ny Østre Landsret med 16.000 etagemeter kommer til at ligge i Nordhavn. Det oplyser Bygningsstyrelsen, der har indgået aftale med Udviklingsselskabet By &Havn om at købe en grund på Trælastholmen i Københavns Nordhavn. Samtidig er der et Comwell Hotel på vej til området.

"Jeg er tilfreds med, at aftalen er kommet i hus. Nu begynder vi for alvor at kunne se konturerne af Trælastholmen som et dynamisk kvarter primært med erhverv ved Metrostationen Orientkaj. Foruden Østre Landsret ved vi nu, at der bygges et Comwell hotel. Det er dejligt at konstatere, at kvarteret kommer godt fra start med en højprofileret institution som Østre Landsret," udtaler Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør for By & Havn i en pressemeddelelse udsendt af Bygningsstyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier