EjendomsWatch

Østre Landsret flytter til Nordhavn

Den ny Østre Landsret kommer til at ligge på Trælastholmen i Københavns Nordhavn, der også kommer til at rumme et Comwell Hotel.

Den ny Østre Landsret, der på kortet er markeret med rødt, kommer til at ligge på Trælastholmen i Københavns Nordhavn. | Foto: By & Havn

Den ny Østre Landsret med 16.000 etagemeter kommer til at ligge i Nordhavn. Det oplyser Bygningsstyrelsen, der har indgået aftale med Udviklingsselskabet By &Havn om at købe en grund på Trælastholmen i Københavns Nordhavn. Samtidig er der et Comwell Hotel på vej til området.

"Jeg er tilfreds med, at aftalen er kommet i hus. Nu begynder vi for alvor at kunne se konturerne af Trælastholmen som et dynamisk kvarter primært med erhverv ved Metrostationen Orientkaj. Foruden Østre Landsret ved vi nu, at der bygges et Comwell hotel. Det er dejligt at konstatere, at kvarteret kommer godt fra start med en højprofileret institution som Østre Landsret," udtaler Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør for By & Havn i en pressemeddelelse udsendt af Bygningsstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier