EjendomsWatch

Projektudvikling

Medie: Gefion kæmper for at skille sig af med milliardprojekt

Gefion forsøger at sælge Rødovre Port-projektet, skriver mediet Insidebusiness, der selv er i besiddelse af salgsmateriale. Størstedelen af den københavnske ejendomssektor har stiftet bekendskab med salgsplanerne, skriver mediet. "Dine informationer er ikke korrekte," lyder det fra Gefion-topchef.

Almen boligforening lokker køber af 260 boliger med "Blackstone-model"

Boligforeningen Bo-Vita lægger op til, at en køber af 260 boliger i Mjølnerparken i København skal kunne benytte de omstridte paragraf 5-2-moderniseringer, så lejeindtægterne kan skrues op. Borgmester er dybt rystet, kalder Bo-Vita for spekulanter og vil have stoppet planerne. Talerør frygter, at modellen åbner en ladeport.

Kommuner og regioner øjner milliarder efter velfærdsvalg

Kommunerne går til forhandlingerne med fokus på udgifterne til de stadigt flere ældre, flere psykisk sårbare og på at bygge og renovere alt fra skoler til ældrecentre. "Det er et betragteligt milliardbeløb, vi har brug for," siger Jacob Bundsgaard (S), formand for Kommunernes Landsforening.

Boligminister håber at bremse kapitalfonde som Blackstone inden nytår

Den nye boligminister, Kaare Dybvad, vil arbejde for at ændre paragraf i boligreguleringsloven, som gør det muligt for kapitalfonde at få hurtig profit ved at opkøbe og renovere ejendomme. Det stod allerede i regeringens politiske aftale, men nu slår ministeren ambitionen fast igen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier