EjendomsWatch

Projektudvikling

DSB puster nyt liv i gamle stationer

Det skal være slut med gabende tomme stationsbygninger. Derfor arbejder DSB målrettet på at finde lejere til de tomme lokaler, der kan være til gavn for togpassagererne i form af for eksempel butikker og caféer.

Femern-forbindelsen får medvind i Tyskland

Den tyske forbundsregering har fremsat en ny lov, som skal gøre det muligt at påbegynde trafikprojekter hurtigere. I lovforslaget nævnes Femerntunnelen som "en trafikal nødvendighed".

Pensionsduo vil have ejendomme for yderligere seks milliarder

En ny strategi skal øge pensionskasserne Dip og Jøps investeringer i fast ejendom med et milliardbeløb. Tidshorisonten hedder hurtigst mulig, og den store sum skal investeres herhjemme, siger investeringsdirektør Mikkel Svenstrup til EjendomsWatch.

Visionen om Ørestad er ved at være fuldbragt

By & Havn kan snart melde alt udsolgt i Ørestad, der både erhvervsmæssigt og boligmæssigt markerer sig som et af Københavns nye trækplastre. Det er ikke bare lokalt, men i forhold til hele Øresundsregionen, lyder det fra adm. direktør Anne Skovbro.

Nyt Scandic-hotel til halvanden mia. kr. skal tegnes af Dissing+Weitling

Det nye Spectrum-hotel på Kalvebod Brygge i København bliver Scandics hidtil største i Norden. Det skal designes af arkitektfirmaet bag Nationalbanken og Storebæltsbroen, mens entreprenøren bliver det genrejste Pihl i et konsortium. En omfattende proces, siger rådgiver til EjendomsWatch.

Gefion-direktør: Vi vil på børsen af lyst – ikke af nød

Ejendomsudvikleren Gefion Group forsøger igen at skyde genvej til en børsnotering ved at overtage kontrollen med Victoria Properties og dermed få adgang til ejendomme, der kan skaffe et cashflow. Men årsagen er ikke mangel på løbende likviditet. Det er blot rettidig omhu, siger Gefions adm. direktør og medejer til EjendomsWatch.

Metrobyggeri oplever brat fald i antal arbejdsulykker

På mere end halvdelen af de 17 metro-byggepladser i København kan man se tilbage på mindst et år uden ulykker med fravær. Mange udenlandske arbejdere vægter ikke helbredet så højt som at tjene penge, lyder det fra faglig sekretær. (Rettet.)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier