EjendomsWatch

Projektudvikling

"Vi skal blive en mere aktiv aktør inden for projektudvikling"

SÅDAN SER VI 2020: Et begivenhedsrigt 2019 er ved at rinde ud, så hvordan lyder forventningerne til det nye år? I EjendomsWatchs rundspørge svarer i dag Jan Østergaard, chef for unoterede investeringer i Industriens Pension. Han peger på én bestemt opgave for selskabets nye ejendomsudviklingsdirektør, der begynder 2. januar.

Låneplatform til kapitalsultne udviklere vokser igen efter rødt kort fra finanstilsyn

Genvej til kapital for ejendomsudviklere, der har fået nej i banken, vokser igen, efter det norske finanstilsyn gav lånetilladelse tilbage i sommer. Direktør for den danske forretning fortæller til EjendomsWatch, at alt er bragt i orden, og at der er stor interesse blandt almindelige danskere for at låne deres opsparing ud til ejendomsprojekter.

Østjylland rykker tættere sammen

Igennem projektet Den Østjyske Millionby skal Østjylland bindes tættere sammen. De administrative og politiske bånd skal knyttes tættere sammen, siger borgmester i Aarhus til JP Aarhus.

Fynsk arkitektkonkurrence har fundet sin vinder

En gruppe med Valby-baserede GHB Landskabsarkitekter i spidsen har vundet konkurrencen om at skabe en udviklingsplan for Faaborg på Sydfyn. Forslaget skaber bro mellem fortid og fremtid, fortæller borgmesteren. Teams med SLA og Rambøll må se sig slået.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier