EjendomsWatch

Projektudvikling

Broselskab vil eksportere betondata med Microsoft

Det statsejede selskab bag styringen af blandt andet Storebæltsbroen vil med hjælp fra kunstig intelligens kortlægge broens beton for bedst at vedligeholde den. Teknologien skal eksporteres til hele verden, skriver Berlingske.

S og V: Konjunkturen er ikke til flere almene renoveringer

Bent Madsen, adm. direktør i Landsbyggefonden og BL, ønsker, at politikerne frigiver flere midler til renovering af almene boliger. S og V er imod, da konjunkturerne ikke er til at sætte gang i renoveringer for milliarder, siger de til EjendomsWatch.

NREP går efter mere spekulativt byggeri

Ejendomsinvestoren NREP skal øge andelen af spekulativt logistik-byggeri, siger den nytiltrådte topchef i NREP Claus Mathisen i et interview med EjendomsWatch. Skridtet er nødvendigt for at møde kundernes behov.

Andelsboligforening i Ikast vil lave sin egen rambla

Ikast og Barcelona minder måske ikke meget om hinanden. Men Ikast Andelsboligforening har sat gang i et projekt, så de to byer i fremtiden kan komme til at have i hvert fald én ting til fælles – en rambla.

Innovater vil vise, at det kan lykkes at gøre Tingbjerg attraktiv

Med regeringens nye plan for udsatte boligområder, skal andelen af almene boliger i bestemte områder falde. I Tingbjerg i København udmønter dette sig i et samarbejde mellem kommunen, boligselskaberne KAB og SAB samt Innovater og Lidl, der omdanner området. Innovator har høje forventninger til hele projektet, siger direktør til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier