EjendomsWatch

Projektudvikling

Industrikoncern planlægger nyt hovedkvarter på 25.000 kvm

Industrivirksomheden Hempel vil udvide sit hovedkvarter i Lyngby med i første omgang 12.000 kvm, mens et yderligere areal af samme omfang indgår i næste fase. Byggeriets første fase planlægges igangsat til november og skal undgå at genere kongefamiliens udsyn.

Investorer tøver med at igangsætte kæmpe-vandland i Taastrup

Et nyt vandland i Høje Taastrup står til at blive et projekt til flere milliarder, men selvom kommunen havde en lokalplan klar for fire måneder siden, er investorerne endnu ikke parate til at påbegynde byggeriet, siger talsmand til EjendomsWatch. Vi har gjort vores, siger borgmester.

Miljøforurening bremser udvidelse hos Lundbeck

En klage over lokalplanen sætter helt usædvanligt en foreløbig stopper for medicinalvirksomheden Lundbecks muligheder for at bygge ud i Lumsås i Odsherred. Det sker efter fund af massiv forurening i både jord og grundvand på fabriksgrunden.

PFA i modvind med hotelprojekt i Hillerød

En katastrofe for kulturmiljøet, lyder det fra Danmarks Naturfredningsforening om PFA Ejendommes planlagte hotel på Markedspladsen i Hillerød. Supergodt projekt, mener lokalpolitiker.

Ejendomsselskabet Norden runder 1,3 mia. kr. i frasalg

Med et primært fokus på hovedstaden har Ejendomsselskabet Norden i løbet af de sidste to år afhændet ejendomme for 1,3 mia. kr. En gammel politigård, der blev solgt på blot seks måneder, uden at selskabet løftede en finger, bidrager til regnestykket, siger direktør til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier