EjendomsWatch

Projektudvikling

NREP løfter toplinjen og sætter rekord

Den nordiske ejendomsinvestor NREP fortsætter sit vækstridt. Ledelsen har forventning om højere aktivitet i 2019, dog med et mindre overskud end året der er gået, lyder det.

Fyring og retssag æder af overskuddet hos Huscompagniet

Danmarks største firma inden for husbyggeri, Huscompagniet, har fremgang i Danmark, Sverige og Tyskland, hvor omsætningen stiger for femte år i træk. Men selskabet har måttet skifte ud i Tyskland, da ledelsen har overskredet sine beføjelser.

Olav de Linde overdrager imperiet til næste generation

Olav de Lindes ejendomsimperium overgår til hans tre børn. Men det er stadig den 67-årige pater, der har hænderne på roret på skibet, der er lastet med værdier for flere mia. kr. Læs EjendomsWatchs interview med Aarhus-matadoren om generationsskiftet.

Sjælsø-topchef er tilfreds trods fald i årsresultatet

Projektudvikleren har allerede realiseret flere projekter i 2019 og venter, at det indeværende år som minimum overstiger 2018. "Med alle de forbehold, man nu har, når man kun er fem måneder inde i året, så ser det positivt ud," siger direktøren til EjendomsWatch.

Schaumann neddrosler storstilet projekt i Vejle

Vanskeligheder med at udleje 27.000 kvm til detailhandel, får projektudvikleren NPV til at nedskalere til 10.000 kvm, hvoraf 4000 allerede er udlejet. Til gengæld øges antallet af boligkvadratmeter tilsvarende.

Bestseller udskyder tårn i Brande

Arkitektfirmaet bag må skære hver fjerde medarbejder fra som følge af udskydelsen af Bestseller-projektet, der blandt andet indeholder Vesteuropas højeste tårn på 320 meter.

Toplinjen halveres hos Elf Development efter rekordår i 2017

Præcis som adm. direktør Ludvig Find forudså efter rekordregnskabet i 2017, kunne 2018 ikke levere endnu en tredobling i resultatet, der i regnskabsåret falder med knap 19 pct. Direktøren siger til EjendomsWatch, at der er en naturlig forklaring på, at omsætningen falder.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier