EjendomsWatch

Udvikling

ABF-direktør: Ministers udspil til boligindgreb imødekom andelsboliger fint

De Radikales krav for et indgreb mod ejendomsspekulanter er til fulde blevet mødt af boligministeren, men alligevel ville partiet ikke være med til at lave en aftale, siger direktør i Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF). Han er uforstående over for forløbet. Partiets beslutning møder hård kritik fra andre partier.

Stensdal-stifter tilfreds trods tilbagegang

Resultatet før skat i Stensdal Group er mere end halveret sammenlignet med forrige regnskabsår, hvor værdireguleringer for knap 66 mio. kr. trak godt op. Men resultatet er tilfredsstillende og som forventet, lyder det.

CBRE forudser større fleksibilitet på kontormarkedet

Virksomhederne efterspørger i højere grad de mere fleksible kontorlejemål, når de leder efter nyt. Det er på vej til at blive mainstream, siger udlejningschef i CBRE. Mæglervirksomheden har kigget på det københavnske kontorlandskab.

Fremtidens bolig er bygget i træ

Klimaudfordringerne har fået arkitekter verden over til at lede efter mere bæredygtige byggematerialer til fremtidens huse, og allerede nu skyder træhuse op som paddehatte i verdens metropoler.

Værdierne på Grønttorvet lever videre i Holbæk

FB Gruppen og PKA's nye bydel Holbæk Have bliver inspireret af Grønttorvet i Valby. Områderne kommer ikke til at være identiske af udseende, men tankerne bag om bæredygtighed, samvær og fællesskab vil gå igen i Holbæks største udviklingsprojekt til dato.

Park Street Nordicom har hotelplaner i Odense

Park Street Nordicom ejer den 37.000 kvm store bygning på Dannebrogsgade i Odense. Selskabet er ifølge lokalt medie i forhandling med både hotel- og tech-virksomheder om at flytte ind i bygningen.

Borgmester i Høje-Taastrup: Samarbejder med private får tingene til at ske

Når kommunen går ind i udviklingsselskaber med private aktører, er fordelene større end ulemperne, mener borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler (K). Det delvist private Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C havde slet ikke nået dertil, hvor man er, hvis ikke parterne havde samlet sig i én ejer, siger han til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier