EjendomsWatch

Projektudvikling

Digitalt paradigmeskift i byggebranchen

Build 4.0 er byggeriets svar på Industri 4.0. Gennem anvendelsen af digitale teknologier kan såvel projekteringsfase som byggeproces effektiviseres markant, og den digitale parathed er ved at nå ud i alle hjørner af en branche præget af stor diversitet.

Landmand har planer om 144 nye boliger

I Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg vil lokal jordbesidder udvikle nye boliger i rollatorafstand af byens Netto, som det udtrykkes. Borgmester håber på medinvestor til at fuldføre planerne.

By & Havn-formand vil have en Kramer-klon

Bestyrelsesformanden for udviklingsselskabet tegner en profil af en ny topchef, som har samme kvalifikationer som den afgående. Jeg har ikke tænkt mig at sidde på hænderne, siger Carsten Koch til EjendomsWatch. Han fratræder selv næste år.

Admiral Capital køber op i Viborg – og sælger med det samme

Det børsnoterede ejendomsselskab har købt et boligprojekt af lokal udviklerduo for trecifret millionbeløb, men sætter allerede nu boligerne til salg. Trods ønsket om en voksende portefølje er det en forretningsmodel, der kan blive brugt igen, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch. Sælger øjner ekspansionsmuligheder efter største salg nogensinde.

Ejendomsselskab bygger boliger i Aalborg Øst

9000 kvm på Marshalls Allé bliver til 93 udlejningsboliger af varierende type og størrelser. Det sker for at skabe en blandet sammensætning af beboer i det nye kvarter, som vokser støt, lyder det fra partner.

Arkitektgruppen spiller forsigtigt ud for 2018

En vækst i toplinjen på godt 35 pct. i 2017 kan næppe gentages i år, lyder det fra den Odense-baserede projektudvikler, som også på indtjeningssiden styrer efter en prognose i et lidt lavere gear.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier