EjendomsWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Udvikling

Topdanmark-direktør tror på comeback til lejeboliger efter coronakrisen

Efterspørgslen på lejeboliger vil stige, efter coronaudbruddet har lagt sig – præcis som efter finanskrisen, spår Flemming Bæk Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendom, i et interview med EjendomsWatch. Så pensions- og forsikringsselskabet fortsætter med at købe boligudlejningsejendomme. Nye handler er allerede planlagt.

Udsigt til renoveringer for milliardbeløb vækker begejstring

At der på Christiansborg tegner sig et politisk flertal bag at lade Landsbyggefonden igangsætte renoveringsprojekter for milliarder vækker begejstring hos Dansk Erhverv og Tekniq Arbejsgiverne. Nu mangler regeringen bare at give grønt lys, lyder opfordringen.

Raundahl & Moesby-direktør advarer mod selvforstærkende coronakrise

Banksektoren bør løsne de tøjler, der blev introduceret efter finanskrisen for at polstre til den næste krise og hjælpe ejendomsbranchen, siger direktør til EjendomsWatch. Anledningen er årsregnskabet, der viser over 50 pct. fremgang på toplinjen uden at resultatet følger med i samme takt.

Boligøkonom: Overvej at lempe bankernes udlånsregler

Når håndteringen af coronakrisen har lagt sig, giver det mening at se på hjælp til det danske boligmarked, herunder belåningsgraden af ejendomme, mener Curt Liliegren fra Boligøkonomisk Videncenter. Hos Finans Danmark vil man foreløbig afvente udviklingen, inden der gribes til lempelser.

PKA fremrykker ejendomsprojekter

På den korte bane fremrykker pensionsselskabet projekter for godt 10 mio. kr., mens alle igangværende planer om nye ejendomsinvesteringer fastholdes, siger ejendomschef til EjendomsWatch. (Opdateret)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier