EjendomsWatch

Udvikling

Forstad i ny indpakning skal skabe plads til flere tusind nye fynboer

Lige på den anden side af kommunegrænsen til Odense udvikler Faaborg-Midtfyn Kommune nyt boligområde, hvor et udbud af ni storparceller giver plads til over 10.000 kvm nybyggeri. Begrebet forstad er tænkt helt forfra, siger planchef. Ifølge mægler kan størrelse og fleksibilitet i udbuddet friste både mindre udviklere og pensionskasser.

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Karen Mosbech forlader statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, efter 11 år i spidsen. Hun stopper endegyldigt til sommer og har selv truffet beslutningen, oplyser hun. Det er kun få måneder siden, at selskabet fik ny bestyrelsesformand.

Fodboldklub jagter 150 mio. kr. til nyt stadion tegnet af Aarstiderne

Fodboldklubben Kolding IF vil have et nyt stadion med plads til 10.000 tilskuere og mulighed for eksempelvis koncerter. Det har Aarstiderne Arkitekter tegnet til dem. Nu mangler den endelige finansiering på 150 mio. kr. og en lokalplan. Ifølge formand er der "god dialog med kommunen."

Niam køber projekt med 70 rækkehuse i Hillerød

Den svenskbaserede ejendomsinvestor fortsætter med at få flere boligejendomme ind i sin danske portefølje. Rækkehusene løber op i et trecifret millionbeløb og bliver de første boliginvesteringer i ny Niam-fond, siger dansk landechef. (Opdateret)

Syv anholdt på udviklers byggeplads

Ejendomsudvikleren 2E Group har været i myndighedernes søgelys, da syv arbejdere i sidste uge blev anholdt som et led i en koordineret aktion. Bygherren henviser til hovedentreprenøren, som han selv ejer 25 pct. af. Tilbage i august sidste år skete det samme på en anden byggeplads.

Industri går fri af corona: Lagerlokaler er i høj kurs

Det behøver ikke at ramme en sektor negativt, at der har været coronakrise og efterfølgende nedlukning. Ifølge nye tal er industrilokaler som lagerbygninger og fabrikshaller sluppet udenom konsekvekserne, da lokalerne fortsat er i høj kurs. Udviklingen står i kontrast til detailmarkedet.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier