EjendomsWatch

Udvikling

Ejendomsudvikler går personligt konkurs

En misligholdt ordning om rekonstruktion har sendt tidligere direktør i Corpus Development Christian Gjersøe konkurs. Ifølge kurator skal man nu undersøge, om man kan komme til aktiverne i selskabet, der er delvist ejet af nærtstående familiemedlemmer til den konkursramte.

Byråd baner vejen for privat investor til ny havnebydel

Med et ja til til udbudsbetingelserne for et kommende arealudviklingsselskab har Randers Byråd åbnet op for, at man kan udpege en privat investor, der skal skyde kapital i byudviklingsprojektet Flodbyen Randers. "En helt unik chance for at investere i et af de mest ambitiøse byudviklingsprojekter i Danmark," lyder det fra borgmester.

Pensionsduo bygger de første svanemærkede boliger i Aarhus

Med Deas som udvikler opfører pensionsselskaberne Velliv og Pensiondanmark en over 1000 kvm stor ejendom med bolig og erhverv centralt i Aarhus. Der er tale om byens første svanemærkede boliger, hvilket ifølge direktør for ejendomme er med til at gøre projektet "til en god investering."

MT Højgaard skal renovere tidligere hovedbibliotek for trecifret millionbeløb

MT Højgaard har fået til opgave at give Knud Højgaards Hus et markant ansigtsløft, der bl.a. inkluderer udskiftning af den slidte betonfacade. Renoveringen af den tidligere hovedbiblioteksbygning på Kultorvet løber op i et trecifret millionbeløb og betegnes som entreprenørkoncernens foreløbig største renoveringsprojekt i år.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier