EjendomsWatch

Projektudvikling

Arkitekt: Byen går rabundus, når det er 23-årige ejendomsmæglere, der bestemmer

FOLKEMØDE: Det er Home og Danbolig, som bestemmer, hvordan boligbyggeriet i de danske byer kommer til at se ud, lød det fra partner i arkitektfirmaet Henning Larsen i en af Folkemødets debatter. Her diskuterede branchen, om bygherrerne har glemt skønheden i jagten på afkast. Jens Kramer Mikkelsen er enig i, at der bygges for ensartet.

Realdania-direktør: Vi vil støtte nyt FN-byggeri i Danmark med en halv milliard

FOLKEMØDE: Der mangler kun de sidste 300 mio. kr. ud af de samlede ca. 1,6 mia. kr., det vil koste at finansiere det storstilede FN-museum, UN Live, der har været på tegnebrættet i København i flere år. Realdanias direktør tror på, at resten af pengene kommer i år, siger han til EjendomsWatch. Stor interesse fra danske fonde og virksomheder giver ham håb.

Realdania skyder jagten i gang på ny direktør

FOLKEMØDE: Jagten på en afløser for Anne Skovbro skydes i gang samme dag, som Folkemødet begynder. "Alle, der har lyst til at komme op på vægten, er mere end velkomne," siger Realdanias adm. direktør til EjendomsWatch.

Ejendomsudvikleren de Linde: "Det giver salt til ægget at pleje sine kunder"

Det familieejede Byggeselskab Mogens de Linde i Aarhus lander med et rekordresultat før skat på 347 mio. kr. "et o.k. år", siger virksomhedens direktør. Over for EjendomsWatch understreger han vigtigheden af at pleje porteføljen og åbner samtidig for nye opkøb, efter at en 275 år gammel forsvarsejendom er havnet på trofæhylden.

Carlsberg Byen henter hjælp udefra for at undgå at blive en spøgelsesby

Kreative hjerner, der forvandlede en kedelig gade på Nørrebro til en menneskefest, er hyret til at hjælpe Københavns nye bydel Carlsberg Byen med at skabe liv mellem murstenene. Der skal være permanent liv, siger direktør Jens Nyhus til EjendomsWatch. Skrækscenariet er at ende som Ørestad og Sluseholmen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier