EjendomsWatch

Danske Bank gør chef for store ejendomskunder til underdirektør

Claus Havn Sørensen er pr. 1. oktober udnævnt til underdirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark, hvor han leder afdelingen for de største ejendomskunder.

Foto: PR

44-årige Claus Havn Sørensen er fra 1. oktober udnævnt til underdirektør i Danske Bank, hvor han i datterselskabet Realkredit Danmark leder afdelingen med navnet Commercial Large Real Estate, oplyser Danske Bank.

"Vi er 30 medarbejdere, der rådgiver og hjælper Danske Banks og Realkredit Danmarks største ejendomskunder med deres bankforretninger og finansiering af deres ejendomsinvesteringer i Danmark. Det er lige fra danske porteføljeinvestorer den ene dag, til et svensk børsnoteret ejendomsselskab eller en tysk ejendomsfond dagen efter," siger Claus Havn Sørensen i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier