EjendomsWatch

CBRE: Milliardhandler trækker ejendomsmarkedet mod højere niveau

Andet kvartal bød på endnu højere aktivitet på det danske ejendomsmarked, skriver rådgiveren CBRE i sin seneste kvartalsanalyse. Store handler og udenlandske investorer præger udviklingen, der forventes at fortsætte.

Solstras salg af Hotel Bella Sky til norske Wenaasgruppen var blandt de store handler i andet kvartal af 2017. | Foto: PR

Det danske ejendomsmarked fortsætter med at se stigende aktivitet målt på transaktionsvolumen. Det viser en en analyse for andet kvartal af 2017 fra erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE.

"Drevet af de relativt gunstige økonomiske tilstande og et fortsat positivt marked forudser CBRE, at 2017 vil fortsætte som et stærkt transaktionsår i hele Norden. Det vil blive drevet af stærk efterspørgsel fra både lokal og international kapital," skriver CBRE i rapporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier