EjendomsWatch

Erhvervsmægler udvider ejerkredsen

To medarbejdere, der tidligere i år kom til CC Property, er nu også medejere.

Thyge Hansen, ny medejer af CC Property. | Foto: PR

Erhvervsmægleren CC Property udvider sin ejerkreds med Henrik Lumholdt og Thyge Hansen, der nu kan kalde sig partnere, efter at de blev ansat i virksomheden tidligere i år.

"Thyge og Henrik er et par erfarne herrer, der vil tilføre CC Property nye kompetencer til gavn for virksomheden og ikke mindst vore kunder. Vi er rigtig glade for, at de begge har valgt at indtræde i partnerkredsen og herved medvirke til at udvikle CC Property,” lyder det fra Søren Peter Mahony, adm. direktør, bestyrelsesmedlem og medejer, i en meddelelse.

CC Property havde i seneste regnskab, der sluttede ultimo 2016, et driftsresultat på 143.000 kr. ud af en bruttofortjeneste på 2,5 mio. kr. Det gennemsnitlige antal medarbejdere blev opgjort til fem.

Erhvervsmægler hyrer erfarne ejendomsprofiler

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier