EjendomsWatch

Erhvervsmægler udvider ejerkredsen

To medarbejdere, der tidligere i år kom til CC Property, er nu også medejere.

Thyge Hansen, ny medejer af CC Property. | Foto: PR

Erhvervsmægleren CC Property udvider sin ejerkreds med Henrik Lumholdt og Thyge Hansen, der nu kan kalde sig partnere, efter at de blev ansat i virksomheden tidligere i år.

"Thyge og Henrik er et par erfarne herrer, der vil tilføre CC Property nye kompetencer til gavn for virksomheden og ikke mindst vore kunder. Vi er rigtig glade for, at de begge har valgt at indtræde i partnerkredsen og herved medvirke til at udvikle CC Property,” lyder det fra Søren Peter Mahony, adm. direktør, bestyrelsesmedlem og medejer, i en meddelelse.

CC Property havde i seneste regnskab, der sluttede ultimo 2016, et driftsresultat på 143.000 kr. ud af en bruttofortjeneste på 2,5 mio. kr. Det gennemsnitlige antal medarbejdere blev opgjort til fem.

Erhvervsmægler hyrer erfarne ejendomsprofiler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier