EjendomsWatch

Bygherrerådgiver henter direktør hos Orbicon

Gaihedes nye udviklingsdirektør er uddannet civilingeniør og skal arbejde tæt sammen med afløseren for nyligt fyret topchef.

Bygherrerådgiveren Gaihede siger 14. august velkommen til Henrik Klinge i jobbet som udviklingsdirektør, oplyser virksomheden.

Han er i dag direktør i byggedivisionen hos ingeniørvirksomheden Orbicon og har tidligere været hos Niras, Kuben og Kampsax.

"Henrik skal bruge sit store netværk og begejstring for at tale med folk til at styrke kontakten til vores kunder. Da han samtidig har haft fingrene helt nede i projekterne, kan han også bidrage med konkret bygherrerådgivning, når det er relevant," siger Ragn Gaihede, ejer, bestyrelsesmedlem og fungerende adm. direktør i Gaihede, i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at Henrik Klinge skal udvikle Gaihede i tæt samarbejde med den nye adm. direktør, der endnu ikke er tiltrådt, efter at Jesper-Max Larsen blev fyret i maj.

Rådgiver sender topchef på porten efter skuffende start på 2017

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier