EjendomsWatch

Bygherrerådgiver henter direktør hos Orbicon

Gaihedes nye udviklingsdirektør er uddannet civilingeniør og skal arbejde tæt sammen med afløseren for nyligt fyret topchef.

Foto: PR

Bygherrerådgiveren Gaihede siger 14. august velkommen til Henrik Klinge i jobbet som udviklingsdirektør, oplyser virksomheden.

Han er i dag direktør i byggedivisionen hos ingeniørvirksomheden Orbicon og har tidligere været hos Niras, Kuben og Kampsax.

"Henrik skal bruge sit store netværk og begejstring for at tale med folk til at styrke kontakten til vores kunder. Da han samtidig har haft fingrene helt nede i projekterne, kan han også bidrage med konkret bygherrerådgivning, når det er relevant," siger Ragn Gaihede, ejer, bestyrelsesmedlem og fungerende adm. direktør i Gaihede, i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at Henrik Klinge skal udvikle Gaihede i tæt samarbejde med den nye adm. direktør, der endnu ikke er tiltrådt, efter at Jesper-Max Larsen blev fyret i maj.

Rådgiver sender topchef på porten efter skuffende start på 2017 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier