EjendomsWatch

Ejendomstorvet udpeger ny bestyrelsesformand

Nordsjællandsk Home Erhverv-mægler sætter sig for bordenden hos portalen for erhvervslokaler. Han afløser tidligere EDC Erhverv Poul Erik Bech-topchef, der har forladt branchen.

Foto: PR

Mikkel Søby, indehaver af Home Erhverv i Helsingør og Hillerød, er ny bestyrelsesformand for portalen Ejendomstorvet, som er ejet af landets ejendomsmæglere sammen med Boligsiden. Det skriver Ejendomstorvet i en pressemeddelelse.

"Det seneste års tid er Ejendomstorvet.dk blevet relanceret og markedsført under sit nye navn og med nye funktioner, som løbende bliver udbygget og forbedret. Portalen har for alvor cementeret positionen som landets stærkeste og mest populære indgang til erhvervslokaler, såvel for iværksættere og professionelle investorer som for små, mellemstore og store virksomheder. Den position skal vi udbygge – i tæt samarbejde med brugere og med mæglerne i ejerkredsen," siger Mikkel Søby i meddelelsen.

Siden 2010 har Mikkel Søbyværet mægler i Nordsjælland, og i 2014 kom han i bestyrelsen for Ejendomstorvet, der udbyder erhvervslokaler og -ejendomme. Den nye formand har tidligere været i mæglerfirmaet Red og byggeudvikleren Skanska.

Mikkel Søby afløser på formandsposten i Ejendomstorvet Robert Neble Larsen, som var adm. direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech, men i dag har forladt ejendomsmæglerbranchen. De øvrige medlemmer af bestyrelsen for Ejendomstorvet.dk er Niels Cederholm fra CBRE, Jørgen Jørgensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, John Munch fra EDC Hjort og Jens Juel Ulrich fra Nybolig Erhverv København.

Home Erhverv: Boliginvestorer kigger på Nordsjælland

Fratrådt EDC-chef: Daglig drift er andre bedre til end mig

Byer præges stadig af tomme butikslokaler

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier