EjendomsWatch

Ejendomstorvet udpeger ny bestyrelsesformand

Nordsjællandsk Home Erhverv-mægler sætter sig for bordenden hos portalen for erhvervslokaler. Han afløser tidligere EDC Erhverv Poul Erik Bech-topchef, der har forladt branchen.

Foto: PR

Mikkel Søby, indehaver af Home Erhverv i Helsingør og Hillerød, er ny bestyrelsesformand for portalen Ejendomstorvet, som er ejet af landets ejendomsmæglere sammen med Boligsiden. Det skriver Ejendomstorvet i en pressemeddelelse.

"Det seneste års tid er Ejendomstorvet.dk blevet relanceret og markedsført under sit nye navn og med nye funktioner, som løbende bliver udbygget og forbedret. Portalen har for alvor cementeret positionen som landets stærkeste og mest populære indgang til erhvervslokaler, såvel for iværksættere og professionelle investorer som for små, mellemstore og store virksomheder. Den position skal vi udbygge – i tæt samarbejde med brugere og med mæglerne i ejerkredsen," siger Mikkel Søby i meddelelsen.

Siden 2010 har Mikkel Søbyværet mægler i Nordsjælland, og i 2014 kom han i bestyrelsen for Ejendomstorvet, der udbyder erhvervslokaler og -ejendomme. Den nye formand har tidligere været i mæglerfirmaet Red og byggeudvikleren Skanska.

Mikkel Søby afløser på formandsposten i Ejendomstorvet Robert Neble Larsen, som var adm. direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech, men i dag har forladt ejendomsmæglerbranchen. De øvrige medlemmer af bestyrelsen for Ejendomstorvet.dk er Niels Cederholm fra CBRE, Jørgen Jørgensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, John Munch fra EDC Hjort og Jens Juel Ulrich fra Nybolig Erhverv København.

Home Erhverv: Boliginvestorer kigger på Nordsjælland

Fratrådt EDC-chef: Daglig drift er andre bedre til end mig

Byer præges stadig af tomme butikslokaler

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier