Kuben Management opruster jagten på offentlige kunder

Bygherrerådgiveren henter friske kræfter ind til at lede og udvikle ny afdeling for offentlige kunder. Dermed fortsætter oprustningen hos det landsdækkende selskab.
Foto: PR
Foto: PR

Kuben Management satser nu på at få forretningen inden for rådgivning til offentlige byggerier til at vokse. Til det formål har man ansat Dorthe Søeberg Hovmand til at lede og udvikle en ny afdeling, der er dedikeret til formålet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dorthe Søeberg Hovmand er uddannet bygningsingeniør og har efteruddannet sig som både ejendomsmægler og proceskonsulent. Hun har tidligere arbejdet med offentligt byggeri hos rådgiverne Moe og Rambøll Nyvig samt den tidligere Slangerup Kommune, der i dag hører under Frederikssund i Nordsjælland.

"Med en velafprøvet faglighed, en åben personlighed, et stort engagement samt fokus på dialog og samarbejde ser Kuben Management Dorthe Søeberg Hovmand som den rette til at opbygge en stærk, ny afdeling internt og til at skabe gode processer for opgaveløsningen i tæt samarbejde med kunderne," skriver selskabet i meddelelsen.

Dermed fortsætter oprustningen hos Kuben Management, der er et datterselskab i Nrgis rådgivningsdivision og beskæftiger ca. 130 ansatte fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

Så sent som i marts ansatte Kuben Management en juridisk chefrådgiver.

Kuben Management henter juridisk chefrådgiver i Dansk Byggeri

Kuben: Fremtidens erhvervsbyggeri er attraktive kontorer

Boligselskab kaster sig ud i millionrenovering

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også