EjendomsWatch

Kuben Management opruster jagten på offentlige kunder

Bygherrerådgiveren henter friske kræfter ind til at lede og udvikle ny afdeling for offentlige kunder. Dermed fortsætter oprustningen hos det landsdækkende selskab.

Foto: PR

Kuben Management satser nu på at få forretningen inden for rådgivning til offentlige byggerier til at vokse. Til det formål har man ansat Dorthe Søeberg Hovmand til at lede og udvikle en ny afdeling, der er dedikeret til formålet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dorthe Søeberg Hovmand er uddannet bygningsingeniør og har efteruddannet sig som både ejendomsmægler og proceskonsulent. Hun har tidligere arbejdet med offentligt byggeri hos rådgiverne Moe og Rambøll Nyvig samt den tidligere Slangerup Kommune, der i dag hører under Frederikssund i Nordsjælland.

"Med en velafprøvet faglighed, en åben personlighed, et stort engagement samt fokus på dialog og samarbejde ser Kuben Management Dorthe Søeberg Hovmand som den rette til at opbygge en stærk, ny afdeling internt og til at skabe gode processer for opgaveløsningen i tæt samarbejde med kunderne," skriver selskabet i meddelelsen.

Dermed fortsætter oprustningen hos Kuben Management, der er et datterselskab i Nrgis rådgivningsdivision og beskæftiger ca. 130 ansatte fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

Så sent som i marts ansatte Kuben Management en juridisk chefrådgiver.

Kuben Management henter juridisk chefrådgiver i Dansk Byggeri

Kuben: Fremtidens erhvervsbyggeri er attraktive kontorer

Boligselskab kaster sig ud i millionrenovering

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier