EjendomsWatch

Ny planchef i København fra 1. juni

Konstitueret planchef overtager chefstolen permanent, oplyser Københavns Kommune.

Foto: PR

Københavns Kommune får fra 1. juni ny planchef i skikkelse af Kenneth Horst Hansen, oplyser kommunen.

Dermed fortsætter han i den stilling, som han overtog midlertidigt fra 1. april, da hans forgænger, Ingvar Sejr Hansen, skiftede til Frederiksberg Kommune.

"Vi får med Kenneth Horst Hansen en yderst velkvalificeret planchef, der jo allerede er godt inde i arbejdet. Jeg er sikker på, at han med sit speciale i byudvikling vil være en yderst positiv kraft i forhold til at sikre, at København trods kraftig befolkningstilvækst i disse år stadig bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo og arbejde i," siger Peter Stensgaard Mørch, adm. direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Kenneth Horst Hansen er 31 år, uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning.

"Byudvikling er efter min mening noget af det mest spændende, man kan arbejde med. Og jeg ved jo, at jeg kommer til arbejde sammen med nogle virkelig dygtige medarbejdere, der ligesom jeg brænder for København," lyder det i meddelelsen fra Kenneth Horst Hansen.

Københavns Kommune får konstitueret planchef

Københavns Kommune mister sin planchef

Ny byplanchef i Odense Kommune

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier