EjendomsWatch

Ny planchef i København fra 1. juni

Konstitueret planchef overtager chefstolen permanent, oplyser Københavns Kommune.

Foto: PR

Københavns Kommune får fra 1. juni ny planchef i skikkelse af Kenneth Horst Hansen, oplyser kommunen.

Dermed fortsætter han i den stilling, som han overtog midlertidigt fra 1. april, da hans forgænger, Ingvar Sejr Hansen, skiftede til Frederiksberg Kommune.

"Vi får med Kenneth Horst Hansen en yderst velkvalificeret planchef, der jo allerede er godt inde i arbejdet. Jeg er sikker på, at han med sit speciale i byudvikling vil være en yderst positiv kraft i forhold til at sikre, at København trods kraftig befolkningstilvækst i disse år stadig bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo og arbejde i," siger Peter Stensgaard Mørch, adm. direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Kenneth Horst Hansen er 31 år, uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning.

"Byudvikling er efter min mening noget af det mest spændende, man kan arbejde med. Og jeg ved jo, at jeg kommer til arbejde sammen med nogle virkelig dygtige medarbejdere, der ligesom jeg brænder for København," lyder det i meddelelsen fra Kenneth Horst Hansen.

Københavns Kommune får konstitueret planchef

Københavns Kommune mister sin planchef

Ny byplanchef i Odense Kommune

 

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier