EjendomsWatch

Hotelkonsulenter opruster med en mand mere

Nordic Hotel Consulting udvider i Oslo for at imødekomme stigende efterspørgsel efter konsulentydelser.

Foto: PR / Comwell

Konsulentfirmaet Nordic Hotel Consulting (NHC) har øget sin tilstedeværelse i Oslo. Det sker med ansættelsen af Frederik Lindvik som ny tilføjelse til det norske NHC-team.

"Med den øgede efterspørgsel i den norske hotel sektor drevet af international turisme stiger interessen for hoteludvikling og investering væsentligt. Efterspørgslen for hotel konsulentydelser fra både førende nationale og internationale aktører er stigende. Vi ser en betydelig mulighed for at kunne rådgive hotelinvestorer i udviklingsfasen og være med til at sikre at hotelproduktet vil være rentabelt og udgøre en solid investering i mange år frem," siger han i en pressemeddelelse.

Frederik Lindvik har tidligere arbejdet med udvikling af nye hoteller og renoveringer i Starwood Hotels' kontor i Bruxelles. Fra 2008 til 2016 arbejdede han i Nordic Choice Hotels i Norge og Sverige.

Hotelmarkedet i Oslo og Norge oplevede ifølge NHC et rekordår i 2016 med en forøgelse af internationale besøgende på 11 pct.

Nordic Hotel Consulting blev etableret i København i 2004 og råder i dag over 17 hotel-specialiserede konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Helsinki og Reykjavik.

Gæsterne vælter ind på de danske hoteller

Svensker har lige købt 12 hoteller i Norden - nu gælder det København

Hotelrådgivere indgår samarbejde

 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier