EjendomsWatch

Hotelkonsulenter opruster med en mand mere

Nordic Hotel Consulting udvider i Oslo for at imødekomme stigende efterspørgsel efter konsulentydelser.

Foto: PR / Comwell

Konsulentfirmaet Nordic Hotel Consulting (NHC) har øget sin tilstedeværelse i Oslo. Det sker med ansættelsen af Frederik Lindvik som ny tilføjelse til det norske NHC-team.

"Med den øgede efterspørgsel i den norske hotel sektor drevet af international turisme stiger interessen for hoteludvikling og investering væsentligt. Efterspørgslen for hotel konsulentydelser fra både førende nationale og internationale aktører er stigende. Vi ser en betydelig mulighed for at kunne rådgive hotelinvestorer i udviklingsfasen og være med til at sikre at hotelproduktet vil være rentabelt og udgøre en solid investering i mange år frem," siger han i en pressemeddelelse.

Frederik Lindvik har tidligere arbejdet med udvikling af nye hoteller og renoveringer i Starwood Hotels' kontor i Bruxelles. Fra 2008 til 2016 arbejdede han i Nordic Choice Hotels i Norge og Sverige.

Hotelmarkedet i Oslo og Norge oplevede ifølge NHC et rekordår i 2016 med en forøgelse af internationale besøgende på 11 pct.

Nordic Hotel Consulting blev etableret i København i 2004 og råder i dag over 17 hotel-specialiserede konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Helsinki og Reykjavik.

Gæsterne vælter ind på de danske hoteller

Svensker har lige købt 12 hoteller i Norden - nu gælder det København

Hotelrådgivere indgår samarbejde

 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier