EjendomsWatch

Jeudan og Kirkbis næstformand er en god skytte

Et yderst privat menneske, men en ualmindeligt skarp forretningsmand. Det er karakteristikken af Niels Jacobsen, der nu går af som direktør for William Demant, men forbliver som direktør for William Demant Invest, storaktionær i Jeudan.

Foto: Niels Hougaard

Han har siddet på sin post i toppen af dansk erhvervsliv gennem 25 år, men på trods af den fremtrædende position er det forbløffende få portrætinterviews, der er at finde i pressearkiverne med Niels Jacobsen, der i dag forlader sit job som adm. direktør for høreapparatkoncernen William Demant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier