EjendomsWatch

Scandic-hotellerne siger farvel til topchefen

Nordens største hotelkæde får norsk topchef, når Frank Fiskers stopper til sommer, oplyser bestyrelsesformand Vagn Sørensen.

Afgående topchef i Scandic Hotels Frank Fiskers. | Foto: Scandic

Scandic Hotels, der består af 230 hoteller i Norden, får norske Even Frydenberg som ny topchef pr. 31. juli, når den nuværende topchef gennem otte år, Frank Fiskers, stopper, meddeler Scandic.

"Jeg begyndte at arbejde på hotel som nittenårig og efter 35 år i branchen vælger jeg nu, at jeg ikke længere vil arbejde operativt," siger Frank Fiskers i en meddelelse til Nasdaq Stockholm, hvor Scandic Hotels siden i fjor har været børsnoteret.

Han oplyser, at beslutningen om at stoppe er vokset frem over tid "efter otte fantastiske år."

Den nye topchef, Even Frydenberg, er 53 år og han har ifølge meddelelsen arbejdet i hotelbranchen siden 1993, senest som operativ chef for Marriott i Europa efter sammenlægningen med Starwood Hotels & Resort.

Scandic Hotels bestyrelsesformand, danske Vagn Sørensen, fremhæver, at Frank Fiskers forlader et stærkt Scandic med en ledende markedsposition, der i hans chefperiode har udbygget Scandic fra 160 til 230 hoteller.

Sprudlende investeringslyst sikrer hotellernes fremtid

Scandic overtager portefølje med hoteller i Norden

Scandic renoverer Odense-hotel for millionbeløb

 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier