EjendomsWatch

Akelius lader to chefer rykke frem i geledderne

Chefen for København-kontoret får større ansvarsområde.

Foto: PR

Det børsnoterede, svenske ejendomsselskab Akelius, der i efteråret indledte et større indtog i Danmark, har udnævnt chefen for kontoret i København, Peter Ullmark, til chef for Skandinavien, oplyser selskabet.

Han afløser Lars Lindfors, der ligeledes rykker frem i geledderne som viceadm. direktør med ansvar for HR, byggeri, indkøb, logistik, arkitektur, ejendomme og kunder, fremgår det.

"Jeg er glad for at vi kan rekruttere internt. Peter og Lars har tilsammen været 20 års i selskabet. De kender vores kultur og vil komme til at udføre et solidt stykke arbejde," siger Akelius-topchef Pål Ahlsén i meddelelsen.

Akelius købte i december Danmarks højeste boligbygning, Domus Vista på Frederiksberg, af pensionskassen Pensam for godt 600 mio. kr. Tidligere på året blev brugt over 300 mio. kr. på tre boligejendomme.

Danmarks højeste boligejendom ryger på svenske hænder

Svensk rigmand tager hul på milliardinvesteringer i københavnske boligejendomme

"Mange frøer at kysse før vi finder den rigtige prins"

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier