EjendomsWatch

Dreyers Fond-direktør får ny bestyrelsespost

Bo Rygaard træder ind i statsligt ejendomsselskabs bestyrelse.

Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond. | Foto: Ritzau Scanpix/Daniel Hjorth

Direktør i Dreyers Fond, Bo Rygaard, træder ind i bestyrelsen i det statslige ejendomsselskab Freja. Han erstatter John Frederiksen, bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark, som stopper i Frejas bestyrelse efter 14 år. Det skriver Børsen.

"John Frederiksen har været et stort aktiv for Frejas bestyrelse. Han har en stor indsigt i ejendomsmarkedet og et bredt netværk i ejendomsbranchen," siger Karen Mosbech, adm. direktør i Freja, til Børsen.

Bo Rygaard er desuden bestyrelsesformand for bl.a. Parken Sport & Entertainment og KFI Erhvervsdrivende Fond.

"Jeg glæder mig til at blive en del af bestyrelsen. Jeg har arbejdet med udvikling af ejendom og større byområder i flere år. Den erfaring vil jeg trække på i bestyrelsesarbejdet. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at projektudviklingen bliver endnu bedre," siger Bo Rygaard til Børsen.

Private ejendomsinvesteringer koster nordsjællandsk mægler dyrt

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier