EjendomsWatch

Dreyers Fond-direktør får ny bestyrelsespost

Bo Rygaard træder ind i statsligt ejendomsselskabs bestyrelse.

Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond. | Foto: Ritzau Scanpix/Daniel Hjorth

Direktør i Dreyers Fond, Bo Rygaard, træder ind i bestyrelsen i det statslige ejendomsselskab Freja. Han erstatter John Frederiksen, bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark, som stopper i Frejas bestyrelse efter 14 år. Det skriver Børsen.

"John Frederiksen har været et stort aktiv for Frejas bestyrelse. Han har en stor indsigt i ejendomsmarkedet og et bredt netværk i ejendomsbranchen," siger Karen Mosbech, adm. direktør i Freja, til Børsen.

Bo Rygaard er desuden bestyrelsesformand for bl.a. Parken Sport & Entertainment og KFI Erhvervsdrivende Fond.

"Jeg glæder mig til at blive en del af bestyrelsen. Jeg har arbejdet med udvikling af ejendom og større byområder i flere år. Den erfaring vil jeg trække på i bestyrelsesarbejdet. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at projektudviklingen bliver endnu bedre," siger Bo Rygaard til Børsen.

Private ejendomsinvesteringer koster nordsjællandsk mægler dyrt

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier