EjendomsWatch

Global ejendomshandel runder en billion dollars i 2020

Det vil komme ejendomsmarkederne til gode, når bl.a. pensionsselskaberne skal finde nye investeringer til jordens aldrende befolkning.

Foto: Detlef Van Ravenswaay/Polfoto

Den stadig stigende mængde af ældre på Jorden vil få volumen af ejendomshandler til at overstige en billion dollars (6,72 billioner kr.) i 2020. hvilket vil være en stigning fra 700 mia. dollars i 2015. Det skriver ejendomsselskabet Jones Lang Lasalle Incorporated, JLL, i en ny rapport.

JLL, der er noteret på børsen i New York, påpeger, at der i 2020 vil være 2,5 milliarder mennesker over 55 år. Et tal, der svarer til hele verdens befolkning i 1950. Ejendomsinvesteringer vil i endnu højere grad blive drevet af internationale handler, der vil udgøre mere end 50 pct. i 2020 og dermed runde 500 mia. dollars årligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier