EjendomsWatch

Servicedirektør efter godt et år i stolen: "Hele vores forretning er blevet skarpere"

SOMMERSERIE: Ifølge Thomas Kempf, adm. direktør i Forenede Service, peger en del faktorer på markedet i den gale retning. Men han glæder sig over de resultater, som leverandøren af ejendomssservice har opnået, siger han i EjendomsWatchs sommerserie.

"Vi vil gerne tilbyde jobs man kan leve af, også selvom man ikke mestrer perfekt dansk eller har en uddannelse," siger Thomas Kempf, adm. direktør i familieejede Forenede Service. | Foto: PR / Forenede Service

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”2022 har budt på den største stigning i inflationen i 40 år, renterne stiger og aktierne falder. Det er ikke et særligt stabilt marked, vi ser ind i. Forventning til normale afkast på ejendomme falder, samtidigt med at omkostningerne stiger. Hvad sker der med priserne på ejendomme? Er vi ude i et reelt fald eller ser vi en midlertidig effekt påvirket af aktiemarkedet, renteniveauet og forsyningsproblematikken, som vil stabiliseres under året? Jeg kan ikke helt se, at denne negative forventning til ejendomsmarkedet vendes foreløbig.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier