Tidligere ISS-topchef er ny bestyrelsesformand for ferieboligkoncept

Jeff Gravenhorst, tidligere koncernchef i ISS, bliver ny bestyrelsesformand i Myhomes, som er en nyere dansk virksomhed, der specialiserer sig i deleøkonomi inden for ferieboliger i Europa.
Jeff Gravenhorst, tidligere ISS-topchef, bliver ny bestyrelsesformand i My Homes. | Foto: Stine Bidstrup/ERH
Jeff Gravenhorst, tidligere ISS-topchef, bliver ny bestyrelsesformand i My Homes. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Den danske virksomhed Myhomes får ny bestyrelsesformand i form af tidligere koncernchef i ISS, Jeff Gravenhorst, som også samtidig indtræder i ejerkredsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Myhomes er en dansk virksomhed med en fantastisk forretningsmodel, som jeg faktisk har fulgt, siden de startede i 2016. Segmentet er spændende, og det samme er vækstmulighederne. Det ligger i tiden at udnytte ressourcerne bedre, og når man samtidig opnår væsentlig større oplevelser for familie og venner, så er det jo en formel for succes," lyder det fra Jeff Gravenhorst, som også er formand for bestyrelsen i Rambøll Gruppen.

Myhomes' forretningsmodel bygger på, at flere forskellige familier går sammen om at eje ca. fem luksusferieboliger i Europa.

Dele-ejerskabet betyder, at prisen, som hver enkelt skal betale bliver lavere, og at boligerne ikke står tomme det meste af året, fordi der er flere om at benytte boligerne, fremgår det af meddelelsen.

"Myhomes er på en imponerende rejse, hvor det bl.a. handler om at have fuldt fokus på service og relationer. Jeg har mange års erfaring med virksomhedsdrift og skalering i servicebranchen, og der hvor Myhomes står nu, handler det bl.a. om på det strategiske plan at tage de rigtige beslutninger i løbet af vækstrejsen," uddyber Jeff Gravenhorst. 

Tidligere formand Jesper Hvid Nielsen forsætter som menigt medlem af bestyrelsen og har været "en stor del af den hidtidige udvikling," står der i meddelelsen.

Tidligere ISS-topchef skal arbejde for at fremme grønne danske løsninger

ISS skal have ny bestyrelsesformand – næstformanden afviser at være kandidat

ISS-topchef siger farvel med milliardtab: "Vi mangler tre mia. kr. i omsætning" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også