EjendomsWatch

"Det er ikke sådan at jeg sad i Folketinget og tænkte at jeg skulle være bygherre"

Det tidligere folketingsmedlem Nanna Westerby Jensen overtog titlen som chef for det kommunalt styrede Byggeri København i maj. Kom nærmere på hende i dette portrætinterview.

"Man kan jo nærmest ikke cykle en tur uden at tænke: "Wow, her sker der noget helt vildt, som jeg slet ikke havde set, da jeg kørte forbi for to måneder siden," siger Nanna Westerby Jensen, chef for Byggeri København. | Foto: PR

København har forandret sig. Den er livet op.

Sådan siger Nanna Westerby Jensen. Hun er chef for Byggeri København, der med ansvar for en portefølje af byggeprojekter til en samlet værdi på ca. 10 mia. kr. er en af landets største bygherrer og hører under Københavns Kommune.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier