EjendomsWatch

Ejendomdanmark finder sin tredje juridiske direktør på under et år

Én sprang i målet, den næste stoppede efter få måneder, men nu mener ejendomsbranchens talerør at have fundet den rette til jobbet.

Lena Hartmann er ny juridisk direktør i Ejendomdanmark med en fortid hos både Newsec og Deas. | Foto: PR / Ejendomdanmark

Tredje gang bliver måske lykkens gang for Ejendomdanmark, der fra 1. september kan byde 39-årige Lena Hartmann velkommen som juridisk direktør.

Hun skifter fra et job som leder af compliance hos Newsec, oplyser ejendomsbranchens talerør.

Lena Hartmann afløser Henrik Westermann, der efter få måneder i jobbet har sagt stop til fordel for et direktørjob hos CPM Invest. I forvejen var han andetvalget, da den oprindelige kandidat til jobbet, Benjamin Brunnage fra Plesner, sprang i målet.

"Det er utroligt positivt, at vi har fået Lena Hartmann til at påtage sig opgaven som juridisk direktør i Ejendomdanmark. Jeg kender Lena både fra Deas og Ejendomdanmark som en dygtig og ambitiøs jurist med de rigtige personlige egenskaber," siger Henrik Dahl Jeppesen, formand for Ejendomdanmark og til daglig adm. direktør i Deas.

Lena Hartmann har erfaring fra både Newsec og Deas, hvor hun har arbejdet i både administration og asset management, og desuden kender hun Ejendomdanmark rigtig godt, da hun tidligere har været jurist i huset.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Ejendomdanmark og sætte en klar juridisk kurs til gavn for vores medlemmer og i vores virke som interesseorganisation. Vi har en spændende tid foran os med udvikling af nye produkter og services, og jeg glæder mig til at komme i gang," udtaler hun.

Den afgående juridiske chef Henrik Westermann beklager sin korte tid i jobbet:

"Min tid i Ejendomdanmark var spændende, positiv og alt for kort, men jeg kunne ikke sige nej til drømmemuligheden for at lede CPM Invest, som jeg kender rigtig godt fra tidligere opgaver," udtaler Henrik Westermann, som efter skiftet 1. september vil fortsætte hos Ejendomdanmark i en rådgivende funktion og som underviser.

Ejendomdanmark udpeger ny juridisk direktør efter langvarig proces 

Lintrup & Norgart finder nye juridiske kompetencer hos Ejendomdanmark

Ny juridisk direktør hos Ejendomdanmark vender på en tallerken: Bliver hos Plesner

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier