EjendomsWatch

Entreprenør udvider ledelsen og gør nøglepersoner til medejere

Ledelsen hos byggefirmaet JCN Bolig skal fremover bestå af syv personer, efter at tre personer fra organisationen er blevet forfremmet og samtidig bliver medejere. Udvidelsen "øger muligheden for succes betragteligt," lyder det fra adm. direktør.

De tre nye medlemmer af ledelsen hos JCN Bolig er fra venstre Klaus Kallesøe, Torben Baden og Jeppe Jørgensen. Yderst til højre ses adm. direktør Flemming V. T. Rasmussen. | Foto: PR / JCN Bolig

Entreprenørvirksomheden JCN Bolig udvider ledelsen markant, så den fremover kommer til at bestå af syv personer med hver sit ansvarsområde i den daglige drift. Det skriver det jyske byggefirma i en pressemeddelelse.

De nye ansigter i direktionen er egenproduktionschef Klaus Kallesøe, kalkulationschef Jeppe Jørgensen og sektionschef i Jylland Torben Baden, der alle tre samtidig træder ind som medejere af virksomheden, der blev grundlagt i vestjyske Vildbjerg, og som i dag har hovedsæde i Aarhus.

JCN Bolig, der blev stiftet af murermester Jens Chr. Nielsen tilbage i 1941, har de seneste syv år helt og holdent fokuseret på boligbyggeri.

"Det er naturligvis en stor ting med en så stor udvidelse af ledelsen, samtidig med at de indtræder som aktionærer. Ikke mindst derfor er det en meget stor glæde, at vi er lykkes i at rekruttere og udvikle alle tre fra egne rækker. Det sikrer vores DNA, og det øger muligheden for succes betragteligt," siger Flemming V. T. Rasmussen, adm. direktør og hovedaktionær i JCN Bolig.

"De er alle tre nogle virkelig behagelige og dygtige ledere. De har fået chancen i en ung alder, og de har grebet den. Ikke blot udvides ledelsen, men det er også fremtidens ledelse. Det bekræftes ligeledes i, at de medtages som aktionærer med det langsigtede fokus."

De øvrige ejere af JCN Bolig er Flemming Nielsen, der for lidt over et år siden overlod aktiemajoriteten til Flemming V. T. Rasmussen, samt Lars Adamsen og Benny Maagaard, som er hhv. salgs- og udviklingsdirektør og teknisk direktør. Ledelsen udgøres desuden af Henrik Vestergaard, der er sektionschef på Sjælland.

JCN Bolig halverede sidste år sit resultat før skat, der faldt fra lidt over 31 mio. kr. i rekordåret 2019 til knap 16 mio. kr., samtidig med at der blev barberet knap 9 pct. af omsætningen, der landede på 541 mio. kr. i stedet for de forventede 700 mio. kr.

I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet fortalte Flemming V. T. Rasmussen til EjendomsWatch, at der var tale om et øjebliksbillede, og at man fra ledelsens side regner med at runde en milliard i omsætning frem mod 2025.

Entreprenørchef er optimist trods rutsjetur i 2020: Går efter milliardomsætning

JCN Bolig halverer resultatet efter rekordåret 2019

JCN Bolig skal bygge 319 ungdomsboliger i Aarhus

To jyske entreprenører både vinder og taber i forhold til deres nærmeste konkurrenter  

Vestjysk byggefirma solgt til direktøren efter rekordår 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier