EjendomsWatch

30-årig universitetsforsker bliver ny analysechef hos erhvervsmægler

Efter fire år som postdoc på Københavns Universitet skal Gregers Nytoft Rasmussen være analysechef hos erhvervsmægleren Colliers. Ansættelsen skal ifølge Colliers-chef ses som udtryk for firmaets ambitioner om "at blive mere datadrevne og analytiske i vores tilgang til markedet."

Foto: Colliers

Colliers har fundet sin kommende analysechef på Københavns Universitet. 30-årige Gregers Nytoft Rasmussen er, fremgår det af en pressemeddelelse, fra 1. marts ansat hos erhvervsmægleren, hvor han bliver tilknyttet afdelingen Vurdering og Rådgivning.

Gregers Nytoft Rasmussen har de seneste fire år arbejdet som postdoc på universitetet, og i sin ph.d.-afhandling i økonomi har han ved at kombinere datakilder bl.a. undersøgt, hvilken rolle faktorer som risikovillighed og tålmodighed spiller i forbindelse med finansielle beslutninger.

Ifølge Emil Helmsøe-Zinck, chef for Vurdering og Rådgivning, kommer firmaets nye analysechef til at spille "en central rolle i vores ambitioner om fortsat at blive mere datadrevne og analytiske i vores tilgang til markedet."

"Vi oplever stadig et voksende behov for kompleks rådgivning, hvor investorer i hele Danmark ønsker en endnu større indsigt i ejendomsmarkedet og dets underliggende dynamikker," siger Emil Helmsøe-Zinck i meddelelsen.

"Vi forventer hurtigt, at vores nuværende og omfattende datagrundlag i endnu højere grad kan komme vores kunder til gode gennem et forbedret beslutningsgrundlag på baggrund af nye dataindsigter og -vinkler, som Gregers kan bidrage med."

Den danske gren af det globale selskab Colliers International beskæftiger omkring 135 mennesker og har kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Økonom bliver ny analysechef hos Newsec Advisory 

EDC Erhverv Poul Erik Bech henter analysechef hos Colliers 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier