EjendomsWatch

Aarsleff hyrer tidligere Lego-profil til grøn satsning: "Timingen er god nu til at satse på det"

Lars Dithmer skal stå i spidsen for Eco Center, der skal arbejde med bæredygtige løsninger på Aarsleffs byggepladser. Planen er, at centeret skal have fire til syv ansatte.

Lars Dithmer er arkitekt med en fortid i blandt andet Schmidt Hammer Lassen og Lego. Han har været ansat som senior projektchef i Aarsleff siden 2018. Foto: Thomas Fredberg/Ritzau Scanpix

Danmarks største entreprenørvirksomhed, Aarsleff, har valgt Lars Dithmer til at stå i spidsen for et nyt videnscenter for bæredygtighed ved navn Eco Center. Centerlederen har en fortid i Lego-koncernen, senest som projektchef for opleveleseshuset Lego House.

Det skriver Jyllands-Posten.

Indtil videre er Lars Dithmer centerets eneste ansatte, men Aarsleff har planer om at etablere et team på fire til syv medarbejdere. Man har allerede igangsat projekter, hvor nogle af maskinerne på byggepladsen bruger biodiesel, og i fremtiden skal man også lave forsøg med eldrevne maskiner.

"Det tager flere år at udvikle bæredygtige løsninger og blive rigtig god til det. Vi mener, at timingen er god nu til at satse på det, men det kan godt være, at man først ser bæredygtighed være slået rigtigt igennem ude på byggepladserne om et par år," siger Lars Dithmer til Jyllands-Posten.

Aarsleff sprænger egen indtjeningsramme

Aarsleff opjusterer forventninger til resultatet

Aarsleff-direktør er forsigtig med udenlandske projekter

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier