Newsec hyrer to profiler fra Fokus Asset Management

De er tiltrådt som henholdsvis senior asset manager og asset manager i Newsec Property Asset Management.
Fra venstre: Nicolaj Jensen, asset manager, og Mona Ayan, senior asset manager i Newsec Property Asset Management. | Foto: PR / Newsec
Fra venstre: Nicolaj Jensen, asset manager, og Mona Ayan, senior asset manager i Newsec Property Asset Management. | Foto: PR / Newsec

Newsec Property Asset Management har ansat Mona Ayan og Nicolaj Jensen som henholdsvis senior asset manager og asset manager.

De er tiltrådt 1. juli som en del af asset managment-holdet for pensionskassen PFA, oplyser Newsec i en pressemeddelelse.

Begge kommer fra Fokus Asset Management, hvor Mona Ayan var ansat som fundmanager, mens Nicolaj Jensen var ansat som asset manager.

"Newsec har både bredden af kompetencer, digitale løsninger og rapportering, der gør os relevante for de mest interessante investorer i branchen. Som asset manager ser jeg en stor styrke i at have paletten af fagområder inden for ejendomsforvaltning i samme hus. Samtidig er det en fornøjelse igen at få lov til at arbejde med PFA’s portefølje, som jeg tidligere har arbejdet med i sammenlagt 13 år og kender rigtig godt," udtaler Mona Ayan i meddelelsen.

Hun har over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og var fra 2014 til 2019 asset manager i Newsec, og før det var hun kundechef hos PFA Ejendomme.

Nicolaj Jensen har mellem 2017 og 2019 også arbejdet for Newsec, først som boligkonsulent og senest som customer relations manager. Han er uddannet finansbachelor fra Copenhagen Business Academy og Diplomvaluar.

"Det er ikke mange steder, man kommer til at arbejde med den vifte af services, som Newsec tilbyder kunderne. Jeg kan godt lide hele setuppet i Newsec, hvor jeg bliver en del af et team med høj faglighed og mange års erfaring, kombineret med et full service-koncept. Internt er der rigtig meget sparring at hente," udtaler Nicolaj Jensen i meddelelsen.

Newsec-direktør stopper med omgående virkning: "Jeg kunne ikke give mig 100 pct."

Deas udbygger sin førerposition i branchen – men Fokus Asset Management vokser mest 

Newsec-direktør: Coronakrisen har givet os et stort digitalt skub

Newsec-direktør om 2020-mål: "Alt er sat fuldstændig ud af kraft nu" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også