EjendomsWatch

DSB Ejendomme finder ny direktør igen-igen

DSB har en afløser på plads, efter den tidligere direktør forlod posten efter mindre end tre måneder.

Lars Gøtke er ny direktør for DSB Ejendomme. Foto: PR / ATP Ejendomme

DSB Ejendomme har fundet en ny direktør, som afløser Mogens Kornbo, der forlod stillingen efter kun tre måneder til fordel for et andet job.

Lars Gøtke, der kommer fra en stilling som underdirektør i ATP Ejendomme, overtager stillingen som direktør fra 15. august, oplyser DSB i en pressemeddelelse.

"Jeg er rigtig glad for, at Lars har sagt ja til jobbet som direktør i DSB Ejendomme. Lars har bred erfaring med de mange forskellige opgaver på området, ligesom Lars har betydelig ledelseserfaring og mange gode resultater bag sig i en lang karriere på ejendomsområdet," udtaler økonomidirektør Thomas Thellersen Børner i meddelelsen.

Foruden stillingen hos ATP har Lars Gøtke tidligere været hos bl.a. World Trade Center DK, Nordea Ejendomme og Tryg Ejendomme. Han er oprindeligt uddannet arkitekt og har tidligere taget en HD i finansiering.

"DSB har en af Danmarks mest varierede ejendomsporteføljer. Jeg vil gøre mit til at sikre, at ejendomsporteføljen forvaltes på den mest økonomisk fordelagtige måde med respekt for kundernes, virksomhedens og jernbanens behov gennem en kommerciel strategi," udtaler Lars Gøtke i meddelelsen.

DSB-direktør smutter efter små tre måneder – rykker tilbage til sit gamle job

DSB Ejendomme gav henstand for millioner i april – er parat til samme scenarie i maj

Appel fra 50 trængte lejere får DSB Ejendomme til at udskyde huslejen

DSB Ejendomme henter direktør i Region Hovedstaden

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier