EjendomsWatch

ATP Ejendomme henter ny investeringschef hos Baunsøe Ejendomme

Ny investeringschef hos ATP Ejendomme bliver jurauddannede Jakob Folkenberg Eriksen, der har en fortid i familieselskabet Baunsøe Ejendomme, hvor ejerne er gået fra hinanden. Også Ernst & Young samt DLA Piper er på cv'et.

Jurauddannede Jakob Folkenberg Eriksen nåede fire år som direktør hos Baunsøe Ejendomme, hvor han understreger, at han har været glad for at være. | Foto: PR

For mindre end to uger siden stoppede Jakob Folkenberg Eriksen i Baunsøe-familiens ejendomsselskab, efter at næsten hele porteføljen blev solgt fra.

Mandag havde han første dag som investeringschef i ATP Ejendomme, hvor han kommer til at sidde i afdelingen for investering & asset management.

Hovedpersonen selv bekræftede jobskiftet overfor EjendomsWatch for to uger siden i forbindelse med tilblivelsen af en artikel om den interne uenighed blandt de tre Baunsøe-brødre, som førte til, at man frasolgte næsten hele porteføljen og gik hver til sit, som EjendomsWatch beskrev i begyndelsen af juni.

Jurauddannede Jakob Folkenberg Eriksen nåede fire år som direktør hos Baunsøe Ejendomme, hvor han understreger, at han har været glad for at være.

Før han sad direkte med investeringsejendomme selv, var han tre år hos konsulenthuset Ernst & Young, hvor han også sad på ejendomsområdet.

Derudover brugte han syv år hos advokathuset Lett, der i dag hedder DLA Piper, heraf tre som associeret partner, hvor han også var i ejendomsafdelingen.

Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet.

Intern uenighed får ejendomsfamilie til at gå hver til sit efter 36 år

Nordicals bistår i salg af syv ejendomme i Hovedstadsområdet 

Brøchner ombygger gammelt hovedbibliotek til nyt designhostel 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier