EjendomsWatch

Danica hyrer ny projektudviklingsdirektør – forlader AG Gruppen efter små to år

Niels Fribo var før sin tid i AG Gruppen en lang årrække hos NCC.

Niels Fribo er ny projektudviklingsdirektør i Danica Pension. | Foto: PR / AG Gruppen

Niels Fribo bytter stillingen som udviklingsdirektør i AG Gruppen (tidligere Arkitektgruppen) ud med en titel som projektudviklingsdirektør i Danica Pension, skriver han i et opslag på Linkedin.

"Man siger, at efter en lang ansættelsesperiode kommer der typisk en kort, hvilket i hvert fald kom til at passe for mit vedkommende, da jeg i dag er startet som projektudviklingsdirektør i Danica Pension," skriver direktøren.

Niels Fribo kom til AG Gruppen i 2018 efter mere end 12 år hos NCC, hvor han har haft stillinger som blandt andet direktør for NCC Property Development og som projektdirektør.

Men nu er han rykket over på den anden side af bordet til et pensionsselskab.

"Jeg har længe haft en drøm om at prøve at arbejde på investorsiden, hvor jeg kan bruge mine bygge- og udviklingskompetencer på at skabe projekter ud fra nogle mere langsigtede succeskriterier. Ud over det personlige ansvar for et ejendomsprojekt har vi også et samfundsmæssigt ansvar for at gøre tingene så godt som muligt, når vi udvikler boliger eller arbejdspladser, som folk skal bruge dagligt de næste 100 år," lyder det fra Niels Fribo.

NCC mister direktør til Arkitektgruppen

Danica sætter ny mand i spidsen for investeringerne

Danica sætter nyt navn og størrelse på centralt bykvarter i København 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier