EjendomsWatch

Newsec ansætter nordisk driftsdirektør

Den nye driftsdirektør skal bidrage til fortsat vækst i Newsec Property Management. "Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu," lyder det fra chefen i Norden og Baltikum.

Newsec Property Asset Management har ansat Rikard Nyhrén som driftsdirektør (COO) i Norden. | Foto: PR / Newsec Property Asset Management

Newsec Property Asset Management ansætter Rikard Nyhrén som nordisk driftsdirektør (COO) med ansvar for at forenkle arbejdsprocesser og udbrede best practice inden for koncernen.

Det oplyser Newsec i en pressemeddelelse torsdag morgen.

"Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu, vokser hurtigt og investerer i at opbygge fremtidens ejendomsadministrationsselskab, med alt, hvad der følger med, af digitaliserede processer og smarte måder at arbejde på. For at sikre, at vi holder tempoet og leverer i henhold til vores planer, ansætter vi nu Rikard som COO," udtaler Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum, i meddelelsen.

Rikard Nyhren kommer med en industribaggrund og har erfaring med at drive komplekse forandringsprojekter, skriver Newsec. Han kommer senest fra en stilling som ejendomschef i svenske Hemsö.

Rollen som driftsdirektør dækker Newsecs ejendomsadministrationsvirksomhed med omkring 1600 medarbejdere, der i alt har ca. 40 mio. kvm under forvaltning i Norden og Baltikum.

"Jeg håber, at jeg kan tilføje værdi ved at støtte udviklingen af ​​kvalitative processer på tværs af landegrænser, så kunderne får en ensartet Newsec-oplevelse uafhængigt af landet," udtaler Rikard Nyhrén, der bliver en del af det nordiske ledelsesteam og vil rapportere til Björn Lindeborg, i meddelelsen.

Rikard Nyhrén, der starter som driftsdirektør i foråret 2020, kommer også til at arbejde sammen med landecheferne og deres organisationer, og det ser Thomas Kempf, adm. direktør i Newsec Property Asset Management i Danmark, frem til.

"Rikard bliver en god støtte for os i vores daglige forretning i Danmark. Vi vil få hjælp til at skabe det rigtige momentum i igangværende projekter på nordisk plan og sprede de gode initiativer fra hele koncernen, så vi bedst muligt udnytter vores styrke som den største full service ejendomsforvalter på det nordiske marked," udtaler den danske direktør.

Newsec tager en bid af Deas' administratoropgave for PKA

Newsec- og Niam-ejer sælger proptech-virksomhed

Sampension efter storaftale med Newsec: Især digitalisering og pris spiller ind

Newsec forventer handler for op til 25 milliarder frem til nytår 

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier